Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

cscart 2.1.2 released Rate Topic   - - - - -

 
  • ricky
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Jul 10
  • 13 posts

Posted 09 November 2010 - 11:21 PM #21

I just upgraded and realised that it'll take me a few hours to make modifications to files to get style sheets, etc to how they were modified so I then reverted back using the link given during update. However, now I'm getting the following error on the website:

Warning: Smarty error: unable to read resource: "addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl" in /home/tbd/public_html/lib/templater/Smarty.class.php on line 1095

Warning: Smarty error: unable to read resource: "addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl" in /home/tbd/public_html/lib/templater/Smarty.class.php on line 1095

Please advise on how to fix this. I reuploaded Smarty.class.php but this didn't help.

 
  • Ion_Cannon
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 28-Oct 09
  • 178 posts

Posted 10 November 2010 - 12:23 AM #22

Anyone else having a problem with the upgrade from 2.1.1 to 2.1.2?? as soon as I apply the upgrade on my test site I get a "500 Internal Server Error".

NM, was a permission issue...
--
Lolita Glasses
Currently Running: CS-Cart 2.2.4

 
  • brandonvd
  • is Super Awesome
  • Members
  • Join Date: 19-Dec 06
  • 2633 posts

Posted 10 November 2010 - 12:44 AM #23

I just upgraded and realised that it'll take me a few hours to make modifications to files to get style sheets, etc to how they were modified so I then reverted back using the link given during update. However, now I'm getting the following error on the website:

Warning: Smarty error: unable to read resource: "addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl" in /home/tbd/public_html/lib/templater/Smarty.class.php on line 1095

Warning: Smarty error: unable to read resource: "addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl" in /home/tbd/public_html/lib/templater/Smarty.class.php on line 1095

Please advise on how to fix this. I reuploaded Smarty.class.php but this didn't help.


I think you need to re-upload:

skins/your-skin/customer/addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl

not the smarty.class.php

Brandon

 
  • derbytown502
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Jan 09
  • 248 posts

Posted 10 November 2010 - 01:58 AM #24

Awesome Cs-cart...thanks so much for fixing the "edit checkout" problem that plagued 2.1.1 version...cool...wow...yipe..thanks so much. Here is a big ole thumbs up for the boys behind the code. ;)

Guess I'll fix this myself.

Regards,
Grumpy Smurf

 
  • Darius
  • Douchebag
  • Members
  • Join Date: 20-Apr 08
  • 3290 posts

Posted 10 November 2010 - 07:54 AM #25

You would have to buy a professional license to download and if you bought a professional license you wouldn't need the community edition anymore. Hopefully they thought about a way to upgrade from community to pro through the online upgrade process - Sno


If 5 people cooperate for one pro license, then rest shape benefits? :)

 
  • 2tl
  • Architect
  • Twigmo team
  • Join Date: 03-Dec 09
  • 230 posts

Posted 10 November 2010 - 09:34 AM #26

When looking at https://www.cs-cart.com/compare.html I see that "Suppliers can use own shipping methods" is only available in the Multi-Vendor Edition. When looking at my 2.1.2 Professional Edition, I see that I can assign different Shipping Methods per Supplier. Does MV extend this in some way?


In Multi-Vendor edition vendors could login into the vendor area and manage their shipping method.
In Professional edition only the administrator could edit supplier' shippings.

 
  • San
  • Member
  • Members
  • Join Date: 04-Feb 10
  • 208 posts

Posted 10 November 2010 - 10:12 AM #27

Up updated, cleared cache and now my images on blocks that i use as banners or any category icons no longer display. "imgs" is undefined, Error on line 337, char 5. Please help!

I found out what is was. I was using the folder images/banner to store banner images. This folder was removed either by the update or when i removed the backup installation files form the last updates.

 
  • ricky
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Jul 10
  • 13 posts

Posted 10 November 2010 - 10:39 AM #28

I think you need to re-upload:

skins/your-skin/customer/addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl

not the smarty.class.php

Brandon


The file 'scripts.post.tpl' doesn't exist in the directory 'skins/your-skin/customer/addons/buy_together/hooks/index/scripts.post.tpl' - both on my local copy of the site files and on the server

 
  • AmitP
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Feb 10
  • 510 posts

Posted 10 November 2010 - 02:59 PM #29

has anyone got this in the quick search addon?

Attached Thumbnails

  • cs-cart quick search.png

VPS 2.0GHz + 1GB RAM

 
  • argentice
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 11-May 07
  • 383 posts

Posted 10 November 2010 - 03:56 PM #30

How do you enable the new caching mode? I can't see any option for it.
Rob

 

Posted 10 November 2010 - 07:11 PM #31

Hi all,

Can anyone who has upgraded comment on CS Carts performance improvement claims?

Has anyone noticed a big improvement in the front end?

Thanks
John
Take everything you like seriously, except yourselves. - Rudyard Kipling

 
  • hbtrading
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Oct 09
  • 204 posts

Posted 10 November 2010 - 07:22 PM #32

How do you enable the new caching mode? I can't see any option for it.


on the bottom right corner of the admin page you will see a "Live Mode" link thats the toggle.

Kinda sucks that there is no documentation explaining how to use new features and what their capabilities are.

 
  • AmitP
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Feb 10
  • 510 posts

Posted 10 November 2010 - 07:29 PM #33

I will................proper fast now! All my pages load much much quicker than before.
VPS 2.0GHz + 1GB RAM

 
  • phazei
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 17-Feb 10
  • 260 posts

Posted 10 November 2010 - 08:19 PM #34

I think there's a tiny bug with the upgrade.

I went to install the upgrade, but then it said the ftp info was wrong, which is fine, I went and fixed it.

But now if I go to the upgrade center, even though it didn't install anything, it says
"Some of your files had local modifications. You can check them by clicking the following link: View"
And under installed upgrades it shows the

" Upgrade 2.1.1 - 2.1.2

Revert | Remove backup files "


Which is confusing since it isn't installed yet. It does still show the upgrade on the upgrade center page and there's still an "install" button. I'm just concerned about what it'll think if it tries to install again but it shows it's already installed. If I click to see the "changes" on the local files, it shows everything in green since there's nothing to compare them to.

Of course SVN ST shows nothing was changed, so I doubt there'll be any effect, but it hasn't done that in previous upgrades.

EDIT:
Err, I reverted to repo and tried again, but now it keeps bringing up an error:
"The upgrade package seems to be broken. Please try to download it again "

It's always just redownloaded it before, why isn't it now? Is it now storing more of the info in the db rather than just checking the file? How do I fix this?
UnicaCool.com - Instant Cool for your home
UnicaWorld.com - Our new blog

 

Posted 10 November 2010 - 08:19 PM #35

What the? How come I cant see the link for "Live Store"?

Where is it again?
cs-cart 4.2.1

 
  • brandonvd
  • is Super Awesome
  • Members
  • Join Date: 19-Dec 06
  • 2633 posts

Posted 10 November 2010 - 08:31 PM #36

Right next to the Close Store link in the lower right-hand corner.

Brandon

 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 11363 posts

Posted 10 November 2010 - 09:23 PM #37

It's always just redownloaded it before, why isn't it now? Is it now storing more of the info in the db rather than just checking the file? How do I fix this?


Actually, it's always checked the version and whether the downloaded version has a create time of within the last 24 hours. If not, then it will re-download.. I believe it would be resolved by removing var/upgrade/upgrade_2.1.1-2.1.2.tgz directory (yes, it's a directory with a .tgz suffix).

EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.


 
  • jagorny
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 29-Nov 08
  • 226 posts

Posted 11 November 2010 - 03:15 AM #38

Hi all,

Can anyone who has upgraded comment on CS Carts performance improvement claims?

Has anyone noticed a big improvement in the front end?

Thanks
John


Yes. Absolutely. The back-end speed has also improved.

Front page blocks come up quite fast - most products after a few loads also come up quickly. A great boost for us.
Jacob Gorny

www.orthodoxmarketplace.com - CS-Cart 2.2.4 Pro (Dedicated)

 
  • 2tl
  • Architect
  • Twigmo team
  • Join Date: 03-Dec 09
  • 230 posts

Posted 11 November 2010 - 11:32 AM #39

I think there's a tiny bug with the upgrade.

I went to install the upgrade, but then it said the ftp info was wrong, which is fine, I went and fixed it.

But now if I go to the upgrade center, even though it didn't install anything, it says
"Some of your files had local modifications. You can check them by clicking the following link: View"
And under installed upgrades it shows the


Which is confusing since it isn't installed yet. It does still show the upgrade on the upgrade center page and there's still an "install" button. I'm just concerned about what it'll think if it tries to install again but it shows it's already installed. If I click to see the "changes" on the local files, it shows everything in green since there's nothing to compare them to.

Of course SVN ST shows nothing was changed, so I doubt there'll be any effect, but it hasn't done that in previous upgrades.


Thank you for the information. I've posted this bug to our inner bugtracker. It will be fixed in next releases. If you want see the progress on it, you can post it to the http://forum.cs-cart.com/vbugs.php

Err, I reverted to repo and tried again, but now it keeps bringing up an error:
"The upgrade package seems to be broken. Please try to download it again "

It's always just redownloaded it before, why isn't it now? Is it now storing more of the info in the db rather than just checking the file? How do I fix this?


Please check write permissions for var/ and var/upgrade folders. Try to delete /var/upgrade/uc.tgz.

 
  • Traveler
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 02-Feb 07
  • 899 posts

Posted 11 November 2010 - 12:32 PM #40

After upgrading I cannot make any orders and the admin tabs are frozen.

I am very sorry that I did not wait as before the upgrade my store was working quite well.

Version 4.9.2