Social Buttons Twitter button mangled

Hi, since recently my Twitter button activated via Social Buttons add-on is mangled up as per the attached. It shows “English | French” text with hyperlinks that don't do anything.



Any idea what happened? Incidentally, my WP Tweet button also looked like this today, so is it something that changed on Twitter side?



This is the page source:


```php


Anyone with advice? Don't feel like spending 10 support credits on fixing this…

It helps if you post which version you are running, perhaps a link to the site and any modifications you may have made to the product page templates.



I haven't seen this on any CS-Cart site from V2 through V4 which suggests the problem is likely with your install.

Thanks - sorry, it is latest 4.0.3. Unfortunately I cannot link to the site as I have the Twitter button currently turned off.



I don't think I have made any changes to the product page template, only to the CSS for the Social Buttons.


[quote name='StellarBytes' timestamp='1387465234' post='173768']

It helps if you post which version you are running, perhaps a link to the site and any modifications you may have made to the product page templates.



I haven't seen this on any CS-Cart site from V2 through V4 which suggests the problem is likely with your install.

[/quote]

Restore the original CSS back and if that works then you can compare the changes you made.

Hmm, you were right, that corrected it! Thank you!



Great, but how come that some CSS code (via MyChanges) throws the whole button out of alignment? I just wanted the buttons to be on one line…



.social-buttons_li {
display: inline;
width: auto;
float: left;
margin: 0px 25px 0px 0;
}

screen.png

Mmmmh, I used an amended version of the original CSS and it works now!



Many thanks!!



.social-buttons_ul .social-buttons_li {
margin: 5px 25px 0px 0;
display: inline;
width: auto;
float: left;
}