Product Tabs, Bug.

When I go to edit some product, I see just “General” tab. Any one else did not work. (Image, SEO, Options, Shipping Properties, Quantity Discounts…) I cleared a cache but didnt’t help.



This is a second bug in short time I noticed :(

Anyone? It’s really big problem, I can’t update any product :(

It seems your admin js is broken.

I fixed problem, just replace overwrite js folder again. Thank u! ;)

Same again, tabs aren’t clickable :evil: :angry: :(

Did you see any js errors in the browser console?

where to find it? I overwrite JS folder again like first time but no resolve…

[quote name='BiTrAtE' timestamp='1424265548' post='205676']

where to find it? I overwrite JS folder again like first time but no resolve…

[/quote]



What browser do you use?

Just a guess, since I'm also relatively new. Since you're logged onto the administrative area, I assume you have administrator access with the username you're using.



Things I would explore to see if they're related:


  • Under Customers/Administrators (your login account): is the User Group tab visible? If so, what user groups are you assigned to?


  • Under Customers/User Groups: Is the user group you're assigned to restricted in any way from editing products on the Privileges tab?


  • Do you see multiple tabs in other areas, or does it just not work when editing Products?


  • A screenshot will help the gurus here find a solution for you (the Print Screen key on your keyboard puts your current view onto the Windows clipboard, which you can then paste into any paint program and save as a JPG to post)