Jump to content

 

tasker-tilbud

Member Since 07 Sep 2020
Offline Last Active Sep 07 2020 02:56 PM
-----

About Me

De forskellige statistisk-topografiske citater vidner om, at Ærøskøbings industri var i vækst, om end i beskedent omfang gennem århundredet, men byen tiltrak ikke større industri- eller fabriksforetagender. Gennem hele århundredet var beskæftigelsesmulighederne inden for industrien således yderst begrænsede, hvorfor beskæftigelse måtte findes inden for håndværksfagene i byen eller ved helt at flytte fra Ærøskøbing, da søfarten op mod år 190o ikke længere havde brug for så mange søfolk i den daglige drift. En del af det indledende spørgsmål var, om byens oprindeligt vigtigste erhverv, søfarten, blev påvirket væsentligt af den befolkningsmæssige stagnation. Ses de fire elementer, alderssammensætning, erhvervsstruktur, jordbruget og søfarten, i sammenhæng, må det konkluderes, at det nærmere var den manglende Vækst i Ærøskøbings søfart, der var årsag til den befolkningsmæssige stagnation i købstaden. 

 

Community Stats


 • Group Trial users
 • Active Posts 0 ( per day)
 • Profile Views 45
 • Member Title Newbie
 • Age 64 years old
 • Birthday November 14, 1956
 • Gender
  Male Male
 • Location
  København - Region Hovedstaden
 • Interests
  På ca 5½ minut kan du oplyse om den aktuelle opgave i håndværkerformularen og sende den ind til 3gulvafslibning.dk. Uanset typen af håndværkerjob, der skal løses, så har vi viljen til at opstøve to-tre topmotiverede håndværkerfirmaer. Anmeldelse fra Lise Handrup, Gentofte: "Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale tjenesten til ALLE vi kender. Vi fik endog 41 % i rabat på håndværkerjobbet".
  Du kan nu evaluere alle de indkomne håndværkeroverslag og så vælge et af dem. Har du ikke lysten til at skulle bruge tid på ​hvidpigmentering, gulvslibning eller gulvafhøvling, så indhent i stedet tre fornuftige specialtilbud. Skal du bruge en gulvsliber til et problem vedrørende ludbehandling i Gentofte kommune? Hjælpen på det problem finder du helt enkelt ved at vælge den grønne knap.
  Skaf en fin håndværker til at efterbehandle gulvet inden for to-tre hverdage. Bruger du førnævnte ganske gratis håndværkertjeneste, opnår du ca 41 pct. i rask prisnedslag på håndværkerjobbet. Skal du bruge et gulvafslibertilbud? Svaret på det problem finder du indlysende nok ved at vælge den grønne knap.

Contact Information


0 Neutral

FriendsLatest Visitors