Jump to content

 

Feature100

Member Since 08 Feb 2007
Offline Last Active Aug 29 2008 03:29 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Quality Home/Personal Products

30 November 2007 - 08:58 PM

Can you refer us to his site, if he has one or his contact info?


I will PM you the email address

In Topic: Quality Home/Personal Products

30 November 2007 - 02:07 PM

I think it is amazing what you have done.

Did it take you long ?


I had a web designer do it for me. It only took 1 week!

Thanks!

In Topic: Quality Home/Personal Products

28 November 2007 - 03:11 AM

is your site down? or is it just me?

and yes i did replace the xx :mrgreen:


Don't forget to remove the "-" between the two words.:rolleyes:

In Topic: Quality Home/Personal Products

27 November 2007 - 11:22 PM

nice site.. really like it... but just noticed something.. when using www. in front of the site name causes the flash not to work.. and when you dont use that www., eg, miraclewares.com, it works fine... here ive attached a screenshot.

Tried with firefox, ie, and opera. Same issue..


I knew I seen that glitch before, but never realized the www. is the cause. I tried adding www. in the config.php, but now the problem is reversed. So it works with the www. now and not without. It is not something with the skin or cs-cart. The problem is something with my host or SSL or possibly something wrong with the database.

thanks for the comments & noticing that problem..trying to fix it

In Topic: Problem with redirecting, seo enabled and SSL 1.3.5

25 November 2007 - 05:46 AM

Works fine for me. It does a small redirect and then sends it to a page w/o the SOE address... but it sends me there. Example: I click on About Our Company (url: about-our-company.html) and it sends me to the non-seo page with the url of "index.php?target=pages&page_inner_id=6&csid=a1ea9254c163bdea075501048cde8df3&sl=EN¤cy="

But it works for me. Have you tried doing a fresh install on another directory?


do you mind pming me your website url?

edit- does anyone have any idea why this is occurring on my store?