Jump to content

 

Ghiyas

Member Since 07 Aug 2017
Offline Last Active Oct 10 2019 07:27 AM
-----

Topics I've Started

Seo Optimisation

27 September 2019 - 06:13 PM

Is there any company or developer that you guys have used for SEO work? I’m thinking of getting some work done to help boost my SEO. I did try an SEO add on a few months ago, but this actually has a negative impact and I started losing rankings

Admin Panel Price Update

23 August 2019 - 08:40 AM

Is there a way we can have the price update automatically, when selecting options? 

It updates automatically on the frontend, but when we are taking orders over the phone, we have to manually click on "Recalculate Totals" every time


Image Slider

18 July 2019 - 02:28 PM

Does anyone know if there is an add-on which will let me have a slider between 2 images, to show a comparison?

 

An example would be this website: https://www.griffinv.../services/cctv/

I like the way the slider shows the difference between the day and night images


Coupon Code

18 July 2019 - 08:10 AM

I have created a 10% off coupon code which gives customers 10% off products in a certain category. 

I have created a new order and tested it and it works as intended.

 

However, when I try to apply the code to orders which are in "Open" or "Quote", it does nothing although say NoticeYour changes have been saved.

 

I'm not sure why it's not working but I don't want to have to duplicate the orders just to add the code in, but this seems like the most likely workaround?


Checkout (Card Payment) Problem

26 June 2019 - 03:50 PM

We are having a problem where when a customer places an order online, and pays with a credit/debit card, the website takes them back to the checkout page and shows an error message in the corner (see here:  https://snag.gy/szg40B.jpg )

 

We have checked our payment processor and the money is indeed coming through and authenticating fine. The admin panel shows the order as being paid but to the customer it seems it is not working

 

Please help! 


Not sure why the image link isn't working. Please see here https://snag.gy/szg40B.jpg