Jump to content

 

satya1328

Member Since 23 Mar 2015
Offline Last Active Oct 17 2017 01:24 PM
-----

Topics I've Started

Regarding Render-Blocking Javascript And Css In Above-The-Fold Content

16 October 2017 - 12:06 PM

Hi all,

I have tested my website with google pagespeed insights & it was showing the following optimization issue.

Eliminate render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content
Your page has 1 blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page.
None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.
Optimize CSS Delivery of the following:
https://d2uygz6r3mkp...c1508151854.css

My storefront url: https://www.dealmaar.com

Please check the attachment and help me to solve this issue. It was a high priority for me.

 

Regards,

Satya.


Regarding Enabling Compression Of Ajax_Loader.svg

12 October 2017 - 12:30 PM

Hi all,

I have performed a test to my website with google pagespeed insights. It was showing the compression of "design/themes/responsive/media/images/icons/ajax_loader.svg" optimization. Please check the attachment and suggest me how to compress the "ajax_loader.svg" file.

 

I have added the following code to my .htaccess file, Even-though i'm getting the same issue.

AddType image/svg+xml .svg
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml

Anybody please provide me the solution to fix the issue, It's a high priority for me.

 

Storefront URL: www.dealmaar.com

 

Regards,

Satya.


Regarding Google Adwords Code In Complete.tpl File

10 October 2017 - 09:40 AM

Hi all,

 

         I have used the following script in my "design/themes/responsive/templates/views/checkout/complete.tpl" file.

 

<!-- Google Code for Thank you page conversion tracker for StoreYa Conversion Page -->
<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ */
var google_conversion_id = "xxxxxxx";
var google_conversion_language = "xx";
var google_conversion_format = "xxxxxxx";
var google_conversion_color = "xxxxxxx";
var google_conversion_label = "xxxxxx";
var google_conversion_value = xxxxxxx;
var google_conversion_currency = "xxxxxx";
var google_remarketing_only = xxxxxxx;
/* ]]> */
</script>
<script type="text/javascript" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js">
</script>
<noscript>
<div style="display:inline;">
<img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion/847272632/?value=1.00&amp;currency_code=USD&amp;label=GGVbCJWLtnIQuLWBlAM&amp;guid=ON&amp;script=0"/>
</div>
</noscript>

 

it should be placed as displayed below on the order confirmation page. Currently, the code is displaying on my homepage. So i have removed the code from "design/themes/responsive/templates/views/checkout/complete.tpl" file and cleared the cache also. But still it was displaying the code on my homepage.

 

  I don't know why it was displaying after i have removed the code from the file and cleared the cache.

 

  Anybody please help me, How to stop this code. It was a high priority to me.

 

My Store URL: https://www.dealmaar.com/

 


Regarding Allow Users To Create Multiple Profiles For One Account Setting

09 September 2017 - 07:20 AM

Hi,

I am using Multi-Vendor 4.5.2.SP2 version for our production and upgradetest environments. When i select the "Allow users to create multiple profiles for one account" option in the General Settings menu. I am able to create a new profile. After creating the profile, It was redirecting to Step-4 {Billing Options} directly. But in the Step-4, It was not displaying the payment methods(Showing empty space) Please check the attachment.

Please look into the issue and help me to solve the issue. It was high priority for me.

 

 

Thanks,

Satya.


Performance Issue

28 December 2016 - 07:14 AM

Hi,

 

    I am using cs-cart multi-vendor 4.3.6V . Hosted my site in AWS. My AWS server type is m4.xlarge. My website performance and loading time is very poor. The website url is taking 2-3 seconds time to load. Please check the attachment and suggest me to solve this issue. It's a high priority to me. Please help me.

 

 

 

Thanks,

Satya.