Jump to content

 

khalinguyen22

Member Since 19 Mar 2021
Offline Last Active Mar 19 2021 02:10 AM
****-

About Me

Întreținerea preventivă a instalațiilor sanitare ar putea părea descurajantă la început, puține cunoștințe de bază și diligență pot salva o mulțime de stres și cheltuieli în viitor. Următorul ghid va acoperi unii dintre cei mai mulți pași pentru a vă ajuta să evitați inundațiile, scurgerile, blocajele și pierderile inutile de apă.
 
Memorează locația supapei de închidere principale.
 
Această supapă controlează toată apa nouă care intră în sistemul dvs. sanitar de acasă. În cazul unei țevi explozive sau a unei scurgeri de urgență, închiderea acesteia va preveni rapid alte daune și vă va permite să izolați problema.
 
Poate fi găsit adesea la parter, perete exterior sau subsol. Etichetați-l clar - în mod ideal cu instrucțiuni - astfel încât oricine să îl poată închide cu ușurință la un moment dat. Asigurați-vă că toată lumea din gospodăria dvs. știe unde să o găsească și luați în considerare o „încercare” pentru a evita panica viitoare.
 
Curățați în mod regulat canalele de scurgere din bucătărie și baie
 
Întreținerea de rutină va reduce la minimum riscul de scurgeri blocate.
 
În bucătărie, turnați din când în când câțiva litri de apă fierbinte pe fiecare chiuvetă. Acest lucru se va topi și va forța orice grăsime care s-ar fi întărit - una dintre cele mai frecvente cauze ale blocajelor.
 
În baie, utilizați un aspirator umed-uscat (dacă este disponibil) pentru a îndepărta părul și murdăria care se pot acumula cu ușurință în timp. Produsele dedicate de curățare a scurgerii vor face restul, cu condiția să fiți atenți să utilizați un produs de curățare chimic care nu vă va coroda conductele.
 
Utilizați setarea economică a mașinii de spălat vase
 
Dacă vă stivați vasele în mod conservator (în poziție verticală, cu spațiu suficient pentru a călători apa și a vaselor pentru a „respira”), este posibil să constatați că setările temporizate mai scurte sunt mai mult decât suficiente pentru o curățare completă.
 
Verificați dacă există scurgeri de toaletă în mod simplu
 
Pentru a detecta una dintre cele mai mari cauze ale irosirii zilnice a apei, trebuie doar să puneți un pic de colorant sau colorant alimentar în rezervorul de toaletă. Dacă vedeți urme în castron a doua zi, este timpul să luați măsuri.
 
De obicei, aceasta va însemna pur și simplu înlocuirea supapei de spălare - un proces DIY ușor. Deoarece sunt departe de a fi scumpe, este în general o idee bună să achiziționați data viitoare când vizitați un magazin de hardware. Acest lucru va economisi o cantitate semnificativă de stres dacă este nevoie de o înlocuire de urgență la fața locului.
 
Verificați periodic rufele.
 
O sursă obișnuită de inundații este rufele, mai ales atunci când apa intră în mașina de spălat prin furtunuri de cauciuc mai predispuse la ruperea sau decolarea. Verificați periodic dacă există semne de vezicule sau crăpături și pentru o liniște sufletească suplimentară, luați în considerare trecerea la alternative metalice.
 
Ca măsură de precauție, merită, de asemenea, să opriți această supapă înainte de a pleca în vacanță, la fel ca la orice alt aparat.
 


Community Stats


  • Group Trial users
  • Active Posts 0 ( per day)
  • Profile Views 313
  • Member Title Newbie
  • Age Age Unknown
  • Birthday Birthday Unknown
  • Gender
    Not Telling Not Telling

Contact Information


0 Neutral

FriendsLatest Visitors