Jump to content

 

baniels

Member Since 23 Jan 2009
Offline Last Active Nov 10 2009 03:04 AM
-----

Topics I've Started

After creating new account

21 July 2009 - 02:43 PM

Is it possible to change what happens after one successfully creates a new account?

This is the page that is shown when one is filling out a new user registration form.

[ATTACH]1314[/ATTACH]

This is what is shown immediately after hitting the submit button.
[ATTACH]1315[/ATTACH]

I think it is not clear enough to the customer that they have successfully created an account. Yes, the "Register" button is now a "Save" button, and yes, the small notification window briefly appears in the upper right corner, but I still think it is too easy for a customer to think they haven't succeeded.

Is it possible to make show a different page, perhaps with some message about thanking them for creating an account, instead of showing this account-details change form that is very similar to the account creation form?

Safari Issue?

09 July 2009 - 01:10 PM

For some reason some links on my site are not working properly with Safari (on a Windows machine).

On my homepage the links in the "My Account" block do not work, and the top 1 of the 4 links in the "Company Info" block doesn't work.

But then when I'm on another page that is not the home page, all the Company Info links do not work, in addition to the My Account links.

Could someone with Safari installed visit my site and report if they see the same thing?

To test I have found that when I view http://www.vitaminlink.net/ in Safari the same thing is presented. I cannot click links in the "My Account" block.

Constructive critisism?

07 July 2009 - 01:23 PM

I've been modifying a skin for my site. I would love to hear your thoughts on my colors and layout. Link in my sig.

Thanks.

Template Editor messed up

24 June 2009 - 04:02 PM

I'm not sure if this is the right place to post or not. I'm not sure it's a bug, but it is certainly an issue.

I don't know exactly when this started, but I noticed it a few days ago.

I remember that in the past I was able to search and do a search and replace for text within the template editor. That is no longer showing up for me. See the first image. Notice that it is also still showing the red "loading" icon even though the template has been loaded. This doesn't go away no matter how long I have it open.

Also - any changes I make are not saved. I make changed, hit the save button, the window closes and the red "loading" icon just goes on and on for ever. It only disappears if I navigate to a different page of my admin panel. Any changes that I made are not saved.

I've been managing ok using my cpanel editor, but this is a bit of a nuisance.

Anyone have any thoughts? Unfortunately I cannot tie this issue to any changes, as I'm not exactly sure when it began. But I haven't knowingly messed with anything that should have caused this.

Thanks.

Posted Image
Posted Image

Product Features 2.04

18 June 2009 - 11:43 PM

I am trying to experiment with the best way to get my customers to the product they need.

Right now I have a massive assortment of categories. I have 6 or 7 main categories, each of which have several sub and sub-sub categories. This suits me to some degree, but I am certain there is a better way for me to go about this all.

I'll use chimney caps as an example. I have about 350 different chimney caps available. Within those 300, I have several suppliers, a few colors, and maybe a dozen or two size options, as well as a few other variables. Some sizes are ruled out by some colors, some colors are ruled out by some manufacturers, etc.

Size is the customer's main starting point. His chimney is only one size, and there's no changing that. That seems like the best place to start narrowing it all down. But from there, his options are still quite immense. If he chooses, lets say, Stainless Steel as the color, he is then left with fewer options. Eventually he will be drilled down to a handful of options that meet his needs.

I have started to play around with the Product Features feature within CS Cart 2.04, but with so many products, it is hard to know where to start.

In fact, I'm not even sure how the Features is supposed to be displayed on the site. I have made test features and have been able to see the features on the detail pages of products where that feature has been assigned, however I have yet to see it show up anywhere else on the site, even though I have checked all the boxes for showing on the Product and Category pages.

Can anyone point me to a site where I can get a better idea of how this can work? And if anyone has any other thoughts on how I could best layout my catalog, I wouldn't mind hearing about it.

It seems like if I can get a handle on the Features, and if indeed it serves the purpose I am thinking, then I could trim down my product categories a bit - they are so immense at the moment because I have yet to setup another way of delivering the customer to the items that best suits his needs.

Thanks a lot.