Jump to content

 

3vvstilbud

Member Since 11 Dec 2020
Offline Last Active Dec 11 2020 11:50 AM
-----

Community Stats


 • Group Trial users
 • Active Posts 0 ( per day)
 • Profile Views 105
 • Member Title Newbie
 • Age 52 years old
 • Birthday November 19, 1968
 • Gender
  Male Male
 • Location
  København - Region Hovedstaden
 • Interests
  Mange siger, at køkkenet er husets hjerte. Hvis det er sandt, er badeværelset bestemt sjælen. Et godt badeværelse giver os mulighed for at genoprette energi om morgenen med et forfriskende brusebad eller slappe af om aftenen med et langt blød i badet. Det er et sted for ensomhed og fristed.

  At redesigne en er en spændende - og skræmmende - opgave. Da der er så meget at tage i betragtning, fra enhedernes størrelse til det overordnede design, hvor begynder man?

  Med held og lykke giver vores praktiske guide dig det nye badeværelse med dine drømme.

  STørr det op
  At skabe din drømmebadeværelse til absolut perfektion er meget vigtig, da du vil sikre, at den er bygget til at vare i mange år fremover. Den første ting, du skal tage i betragtning, er størrelsen på dit badeværelse. Brug af et målebånd til nøjagtigt at måle rumets dimensioner hjælper dig med at bestemme, hvilken vej du vil gå ned for at skabe dit fremtidige mesterværk.

  VÆLG DIN OPLYSNINGER
  De fleste badeværelsesplaner har tendens til at passe ind i en af ​​tre kategorier; en, to eller tre layouts med våd væg. En våd væg henviser til den måde, hvorpå dit armatur (badekar, brusebad, toilet, håndvask osv.) Styres ind i badeværelset. Dette bestemmer, hvor VVS-ledninger og rør skal føres til selve armaturerne.

  Et layout med en våd væg har toilettet; vask og brusebad monteret langs den samme væg i badeværelset og har en tendens til at være relativt omkostningseffektiv på grund af den krævede ukomplicerede VVS. Undersiden af ​​et layout med en våd væg er, at du har meget mindre valg, når det kommer til at vælge din ideelle badeværelses suite.

  Med et layout med to våde vægge kan du lade dit brusebad komme på den ene væg og dit toilet og vaske i en anden, hvilket øjeblikkeligt reducerer begrænsningerne.

  Som du måske har gættet, giver et layout med tre våde væg dig mulighed for at lodde toilet, håndvask og brusebad på tre forskellige vægge. Dette kan være en dyr mulighed, men det giver dig den valgte luksus.

  I de fleste tilfælde er det værd at tage hensyn til din eksisterende VVS, da flytning af VVS og rør rundt kan være en kompleks og lang proces, der støtter omkostningerne. Den enkleste tilgang er at opbevare fittings, hvor de er, men din blikkenslager vil være i stand til at rådgive dig, hvis du overvejer at flytte fittings rundt.

  FÅ BELYSNINGEN HØJRE
  Glem ikke at indregne belysning i dit design. Hvor du vælger at placere lysene, afhænger af den slags atmosfære, du går efter, og hvilke eksisterende lys du har. Hvis dit spejl på badeværelset overvejende vil blive brugt til pleje, kan du vælge at have lys på begge sider og derover for at minimere skygge og maksimere belysning.

  For mere nyttige tip og råd om badeværelsesbelysning, se vores dedikerede 'Købervejledning til badeværelsesbelysning'!

0 Neutral

FriendsLatest Visitors

No latest visitors to show