Jump to content

 

3Sixty

Member Since 18 Dec 2008
Offline Last Active Apr 08 2009 06:24 PM
-----

Topics I've Started

Problems with SEO please HELP!!

06 February 2009 - 04:49 AM

Hi, we had enable the SEO for our store, I configured in the administrator to show me category/subcategory/product, but what really shows me is category/product. So I changed to show me only the name of the product but still shows me category/product. The weirdest part is that, in the store front, when I go from one product to another product, the URL generated shows me the main category, then it repeats the main category as many times as the number of products I had visited, something like this, if I visited 4 different products:

"http://store.com/main-category/main-category/main-category/main-category-1/product-name.html"

When I was looking for:

"http://store.com/main-category/sub-category/product-name.html"

or

"http://store.com/product-name.html"

When we went back to use the cs-cart default skin, it was working perfectly.

I tried the knowledge base, we actually configured the SEO following the kb instructions.

If somebody knows about this, please, we're desperate!!

Thanks

Twilight Zone SEO please HELP!!

05 February 2009 - 04:33 AM

Hi, I've been looking in the threads about this issue, but looks like no one is having the same problem.

We had enable the SEO for our store, I configured in the administrator to show me category/subcategory/product, but what really shows me is category/product. So I changed to show me only the name of the product but still shows me category/product. The weirdest part is that, in the store front, when I go from one product to another product, the URL generated shows me the main category, then it repeats the main category as many times as the number of products I had visited, something like this, if I visited 4 different products:

"http://store.com/main-category/main-category/main-category/main-category-1/product-name.html"

When I was looking for:

"http://store.com/main-category/sub-category/product-name.html"

or

"http://store.com/product-name.html"

When we went back to use the cs-cart default skin, it was working perfectly.

I tried the knowledge base, we actually configured the SEO following the kb instructions.

If somebody knows about this, please, we're desperate!!

Peace