Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Blog Link On Menu Rate Topic   - - - - -

 
  • androutsos
  • Member
  • Members
  • Join Date: 16-Feb 18
  • 18 posts

Posted 17 June 2021 - 02:10 PM #1

Hello all,

 

I'm trying to add the blog menu item but I keep adding a target="_blank" link even with the "Open in new window:" box unselected.

 

I can't figure it out... it just keeps creating a link that opens in new tab. I just can't get rid of it. I tried selecting it, deselecting it. Recreating it...

 

What am I missing here?



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 22176 posts

Posted 18 June 2021 - 05:25 AM #2

Try to reproduce the issue on the demo


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • androutsos
  • Member
  • Members
  • Join Date: 16-Feb 18
  • 18 posts

Posted 18 June 2021 - 02:14 PM #3

Try to reproduce the issue on the demo

The demo?



 
  • androutsos
  • Member
  • Members
  • Join Date: 16-Feb 18
  • 18 posts

Posted 18 June 2021 - 02:27 PM #4

Try to reproduce the issue on the demo

Well... it seems that I can't reproduce it in the demo.

Demo is here: http://demos.cs-cart...af955e432f09e9/for 15 more days

 

but when I try to add a new menu item I don't have the "open in new window" selection box available...
Look:

https://im.ge/i/oWplD

 

So The Blog link appears but doesn't work... I get a license expired message.