Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Export Data ->Products .. -> Csv File With No Data Rate Topic   - - - - -

 
  • victorb
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 29-Oct 12
  • 198 posts

Posted 12 January 2021 - 04:18 PM #1

Hi ,

 

I try to export some products and all csv file are downloaded with no data .

somebody know why ? I do not face this situation until now.

 

I clear cache, disable all third party addons...same situation

 

Maybe you have idea why this is happening

 

Thanks

 

http://prntscr.com/wlxsme

 

http://prntscr.com/wlxszm



 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 11999 posts

Posted 12 January 2021 - 06:35 PM #2

Are you doing the export from a search of products or from the Administration/Export menu?


EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.


 
  • victorb
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 29-Oct 12
  • 198 posts

Posted 13 January 2021 - 10:15 AM #3

Are you doing the export from a search of products or from the Administration/Export menu?

 

Hi,

I've tried both, but with  same negative  results.

 

Must be something related with categories (or features) , because for some categories Product export works with no problem...

 

Any idea ?

 

Thanks 



 
  • The Tool
  • Been Here Way Too Long Member
  • Members
  • Join Date: 30-Mar 07
  • 3957 posts

Posted 13 January 2021 - 01:46 PM #4

Try using comma as the delimiter.



 
  • victorb
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 29-Oct 12
  • 198 posts

Posted 13 January 2021 - 03:16 PM #5

Try using comma as the delimiter.

 Same situation...  comma, semicolon or tab.

 

:(



 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 11999 posts

Posted 13 January 2021 - 08:16 PM #6

Without knowing a ton of info about your site, it's difficult to say.  You could be using a restricted admin account, have other permissions problems, a 3rd party addon that is intercepting things, etc...  Since you're using 'download', permissions in var/files should not be an issue unless you are exporting imagery.

 

Suggest you ensure you are using a 'Root' admin account (should see a 'Usergroups' menu item in the Customers menu).

If so and still problems, disable all 3rd party addons and include 'my_changes'.  Test again.  If successful, re-enable addons one by one till problem comes back and then you know they culprit.

 

 

Very time consuming I know.


EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.