Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Export Not Working? Rate Topic   - - - - -

 
  • Ghiyas
  • Senior Member
  • Trial users
  • Join Date: 07-Aug 17
  • 169 posts

Posted 22 May 2020 - 11:15 AM #1

Hi,

 

I am trying to export some data from my live site and it just seems to hang on the processing screen. I've been able to export many times before in the past, but it doesn't seem to do anything now. My live site is on v4.9.2 SP1. For example, even if I try to export 1 order or 1 customer, it does nothing. 

 

I have also tested this on my development server, which runs on v4.8.1 SP1 and this also seems to have an issue, which makes me think it isn't anything on my servers/sites. Nothing has been installed or changed recently.

 

Any advice?



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 20539 posts

Posted 22 May 2020 - 01:32 PM #2

Try to check server error logs. Possibly you can find error details there


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • tonino
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 03-Feb 09
  • 2 posts

Posted 22 May 2020 - 04:30 PM #3

Hi!

 

We are facing the same issue in version 4.3.x up to 4.11.x. (import & export fails). It seems that the problem occurs with Chrome 83, while Chrome 81 and Firefox work fine.

 

It seems that something (js ?) is broken or not allowed in Chrome 83.



 
  • Ghiyas
  • Senior Member
  • Trial users
  • Join Date: 07-Aug 17
  • 169 posts

Posted 26 May 2020 - 07:50 AM #4

Hi!

 

We are facing the same issue in version 4.3.x up to 4.11.x. (import & export fails). It seems that the problem occurs with Chrome 83, while Chrome 81 and Firefox work fine.

 

It seems that something (js ?) is broken or not allowed in Chrome 83.

 

I can confirm that is does appear to be an issue with Chrome 83. I have tested with Internet Explorer 11 and Microsoft Edge, and the export does work.



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 20539 posts

Posted 26 May 2020 - 01:36 PM #5

This is confirmed bug

 

- upgrade your store up to 4.11.4 service pack 2

 

or

 

- open the js/ajax.js file and replace all code

<iframe name="upload_iframe" src="javascript: false;" class="hidden"></iframe>

to

<iframe name="upload_iframe" src="about:blank" class="hidden"></iframe>

Then clear cache and check the result


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Ghiyas
  • Senior Member
  • Trial users
  • Join Date: 07-Aug 17
  • 169 posts

Posted Today, 03:07 PM #6

This is confirmed bug

 

- upgrade your store up to 4.11.4 service pack 2

 

or

 

- open the js/ajax.js file and replace all code

<iframe name="upload_iframe" src="javascript: false;" class="hidden"></iframe>

to

<iframe name="upload_iframe" src="about:blank" class="hidden"></iframe>

Then clear cache and check the result

 

That appears to have worked - thank you!