Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Product Filters Tpl Include In Smarty Block Html Rate Topic   - - - - -

 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 20 February 2020 - 06:47 PM #1

how do i include the original product filter tpl in a smarty html box ?

 

 {include file="blocks/product_filters/original.tpl"} not working

 

 

 

and one more thing how do i add more than  in a single smarty box

 

example

 

<div class="mydiv">

 

 {include file="blocks/currencies.tpl"} 

 

 {include file="blocks/languages.tpl"} 

</div>

 

 

Thanks

Attached Files

  • Attached File  032.JPG   73.34KB   0 downloads


 
  • Hungryweb
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 10-Feb 12
  • 1263 posts

Posted 21 February 2020 - 05:34 AM #2

Please follow and old post that can help you https://forum.cs-car...ce-on-template/



 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 31 March 2020 - 02:34 PM #3

after more tests, it dos not work perfect.

 

some times the block is visible and some times the block is not there.  :-(


Edited by kaltersia, 31 March 2020 - 07:51 PM.


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 20665 posts

Posted 01 April 2020 - 06:25 AM #4

It will not work since almost each block is linked with php function which is called to retrieve corresponding data from database. If you just use template, the functions are not called


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 01 April 2020 - 04:27 PM #5

@eComLabs i tried the solution offered from HungryWeb,  it can be very useful but somehow in my case  not working, at leas not a 100% solution.

 

i have attached screen recorder on the solution post offered from Hungryweb. 

 

 

i have to play a bit more with the product filter block to get it where i want it.

 

 

Regards

Adi



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 20665 posts

Posted 02 April 2020 - 05:24 AM #6

So what do you want to make with product filters block?


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 02 April 2020 - 09:20 AM #7

i want the product filter block in mobile devices as sidebar, because the product filter block takes to much place in the categories page.. and i think is much better to slide in and slide out the block.

 

 

Regards

Adi



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 20665 posts

Posted 02 April 2020 - 01:45 PM #8

We can offer you our additional block settings module to enable/ disable certain blocks for different devices

 

 

https://www.ecom-lab...ngs-add-on.html


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 03 April 2020 - 11:57 AM #9

We can offer you our additional block settings module to enable/ disable certain blocks for different devices

 

 

https://www.ecom-lab...ngs-add-on.html

 

it looks like either i wrote wrong what i need or you read it wrong, 

anyway i got it working with jQuery,

 

 

 



 
  • DemoWer
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 14-May 20
  • 3 posts

Posted 15 May 2020 - 05:52 PM #10

It will not work since almost each block is linked with php function which is called to retrieve corresponding data from database. 



 
  • kaltersia
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 75 posts

Posted 03 June 2020 - 08:10 PM #11

It will not work since almost each block is linked with php function which is called to retrieve corresponding data from database. 

 

i have done it , and it can be done.