Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem In Products Image Show Rate Topic   - - - - -

 
  • farsgsm
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 07-Jan 20
  • 6 posts

Posted 02 February 2020 - 05:54 PM #1

hi

theres no problem on english language but when i switch to arabic language 

only first image of my products showing on store.

https://prnt.sc/qwhn9n

 

second image not appears on page

https://prnt.sc/qwhmin

 

I have checked inspect elements for second image and i see below issue caused this

 

this is code for first image of product that is ok.

 

class="owl-wrapper" style="width: 1120px; left: 0px; display: block; transition: all 200ms ease 0s; transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"

 

and this is code for second image of products that showing white blank image

 

class="owl-wrapper" style="width: 1120px; left: 0px; display: block; transition: all 200ms ease 0s; transform: translate3d(-280px, 0px, 0px);"

 

the issue will be fixed temporary if we change

translate3d(-280px, 0px, 0px)

 

to

 

translate3d(+280px, 0px, 0px)

 

manually

 

but i dont know which template i should edit for fixing it forever.

help plz.

 

thanks



 
  • alaa
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Mar 18
  • 178 posts

Posted 02 February 2020 - 07:21 PM #2

Hala farsgsm, 

 

hi

theres no problem on english language but when i switch to arabic language 

only first image of my products showing on store.

https://prnt.sc/qwhn9n

 

second image not appears on page

https://prnt.sc/qwhmin

 

I have checked inspect elements for second image and i see below issue caused this

 

this is code for first image of product that is ok.

 

class="owl-wrapper" style="width: 1120px; left: 0px; display: block; transition: all 200ms ease 0s; transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"

 

and this is code for second image of products that showing white blank image

 

class="owl-wrapper" style="width: 1120px; left: 0px; display: block; transition: all 200ms ease 0s; transform: translate3d(-280px, 0px, 0px);"

 

the issue will be fixed temporary if we change

translate3d(-280px, 0px, 0px)

 

to

 

translate3d(+280px, 0px, 0px)

 

manually

 

but i dont know which template i should edit for fixing it forever.

help plz.

 

thanks

 

 
What version of CS-Cart are you using? it was a bug in the previous version 4.11.1  and it should have been fixed in the current release. Here is how to fix: 
 
In the following file:
 
/js/tygh/product_image_gallery.js b/js/tygh/product_image_gallery.js
 
 
Search for this line
$('.cm-preview-wrapper', context).owlCarousel({ 
 
and add this line after it: 
direction: _.language_direction,
 
Final code will become like this: 
(function(_, $) {
$.ceEvent('on', 'ce.commoninit', function (context) {
$('.cm-preview-wrapper', context).owlCarousel({
direction: _.language_direction,
pagination: false,
singleItem: true,
addClassActive: true,


 
  • farsgsm
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 07-Jan 20
  • 6 posts

Posted 02 February 2020 - 08:09 PM #3

big thanks , alaa

 

it works!