Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Something's Changed In Admin Cp And I Can't Add New Listings. Rate Topic   - - - - -

 
  • neilrbowen
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 30-Nov 19
  • 5 posts

Posted 30 November 2019 - 12:03 PM #1

Hi Everyone,

I hope someone might be able to help.

I've just gone to add new products and the upload image box is not working.
I've also tried editing existing ones with the same problem.

Also the search for categories isn't working correctly.

I'm just wondering if anyone has encountered this and what the cause might be?

I just upgraded 2 steps to the latest patch.

At a complete loss as to what's gone wrong :(

http://lakelandsteel...screen29378.jpg



 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 997 posts

Posted 30 November 2019 - 12:40 PM #2

Hello

 

It stopped working suddenly? Has it worked well before?

 

Best regards

Robert


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • neilrbowen
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 30-Nov 19
  • 5 posts

Posted 30 November 2019 - 04:33 PM #3

Hi Robert,

Thank you for the reply.

Yes, it's always worked fine for many years up until now.

All we've done is apply the latest two updates.

All the best,

Neil 



 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 997 posts

Posted 30 November 2019 - 04:36 PM #4

Hello Neil

 

What version of php do you have on the server?
What is your current version of the program CS/MV ?
 
Best regards
Robert

Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4703 posts

Posted 30 November 2019 - 07:47 PM #5

Try a different browser too


Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 
  • neilrbowen
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 30-Nov 19
  • 5 posts

Posted 01 December 2019 - 04:23 PM #6

Tried different browser, different computers no change.

Customer support have replied suggesting it was one of the Simtech addons. But I've disabled and uninstalled and nothing changes.
So not 100% sure how they managed to fix it via that method.
 

PHP 7.3.10 (cli) (built: Sep 24 2019 09:20:18) ( NTS )

Currently running 4.11.1.SP1 CS-cart

I've also disabled all third party add ons and it's still not working.


 

Posted 01 December 2019 - 04:51 PM #7

 

Tried different browser, different computers no change.

Customer support have replied suggesting it was one of the Simtech addons. But I've disabled and uninstalled and nothing changes.
So not 100% sure how they managed to fix it via that method.
 

PHP 7.3.10 (cli) (built: Sep 24 2019 09:20:18) ( NTS )

Currently running 4.11.1.SP1 CS-cart

I've also disabled all third party add ons and it's still not working.

 

Cs-cart does not support php 7.3 try switching to php 7.2


John Carroll
My Webshop: Alpha Spas

 
  • neilrbowen
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 30-Nov 19
  • 5 posts

Posted 01 December 2019 - 05:41 PM #8

I think that's  unlikely given it's been running fine for some time until the update but will give it a go.



 
  • neilrbowen
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 30-Nov 19
  • 5 posts

Posted 01 December 2019 - 05:53 PM #9

Yep no change but was worth a go thank you.