Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Add New Product - Top Panel Rate Topic   - - - - -

 
  • kaltersia
  • Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 25 posts

Posted 18 September 2019 - 09:06 AM #1

Attached File  new.PNG   271.73KB   0 downloads

 

ho do i edit the backend template so vendors can have a clickable button at the top of the panel to add new products in on click.

 

see picture what i want 

Thanks



 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 855 posts

Posted 18 September 2019 - 11:08 AM #2

Hello

 

For one our clients we prepared this.

 

Best regards

Robert

Attached Files


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • kaltersia
  • Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 25 posts

Posted 18 September 2019 - 11:57 AM #3

i can add this as a link like <a href  "https:// website . com/vendor.php?dispatch=products.add"

i just need to know where to add it.

where to edit the vendor top panel.



 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 855 posts

Posted 18 September 2019 - 12:14 PM #4

Hello,

 

This button was made through our add-on, it is not possible to create it using only CS-Cart administration panel tools.

 

Best regards,

Robert


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19698 posts

Posted 18 September 2019 - 01:29 PM #5

Pay attention to our free addon

 

https://www.ecom-lab...bar-add-on.html


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • kaltersia
  • Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 25 posts

Posted 18 September 2019 - 02:10 PM #6

Pay attention to our free addon

 

https://www.ecom-lab...bar-add-on.html

 

 

Thank You

 

i works perfectly for Admin , but how to show this in vendor panel ?
in a way that the vendor can add  directly  New Product  



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19698 posts

Posted 19 September 2019 - 01:32 PM #7

Please drop a message to our helpdesk system. Hope our specialists can help you to share toolbar for vendors


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • kaltersia
  • Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 25 posts

Posted 23 September 2019 - 09:56 AM #8

thanks everyone for their help.

Solved.
 

i just needed to add the line at  line "100"  backend / templates / menu.tpl

 

 

 

 

 

Attached Files

  • Attached File  shto.PNG   93.89KB   0 downloads


 
  • Beads
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Nov 07
  • 80 posts

Posted 24 September 2019 - 12:27 AM #9

thanks everyone for their help.

Solved.
 

i just needed to add the line at  line "100"  backend / templates / menu.tpl

Sorry to be a pest - what code would I put on this line

thanks



 
  • kaltersia
  • Member
  • Members
  • Join Date: 07-Feb 18
  • 25 posts

Posted 24 September 2019 - 02:19 PM #10

Sorry to be a pest - what code would I put on this line

thanks

 

<a href="https://yoursite/vendor.php?dispatch=products.add" style="Your Style Goes here ">Vendor Add New Product</a>
<a href="https://yoursite/admin.php?dispatch=products.add" style="Your Style Goes here ">Admin Add New Product</a>
Example With Style Below
<a href="https://yoursite.com/vendor.php?dispatch=products.add" style="margin: 4px; font-size:13px; padding:6px 15px; text-decoration:none;  "> Add New Product</a>
it still needs some styling  

 it can be a different line on your menu . tpl  it depends on the version of cs cart you use  .



this works only on desktop still have to find out wich template is used for mobile .