Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Creating New Block Error Rate Topic   - - - - -

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 05 May 2019 - 08:10 PM #1

I tried to get support from CS Cart long time ago to this issue but it wasn’t resolved. When I add new pages or even try to create new blocks This error occur every time. Any ever experienced this issue:

 

When I try create new block

 

Manage Blocks > Create New Block > HTML Block with Smarty Support

 

I tried to add piece of code for SSL. Once I click CREATE, it won’t be saving, but return from ADMIN area to website front page??? 

 

Any hint to right direction would be highly appreciated. Is it some setting issue on server or in CS Cart ? Server settings so far should be ok but if you have something worth to check let me know.

 

I have CS Cart on dedicated server.


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 05 May 2019 - 08:35 PM #2

Hello

 

1. Is there a problem when creating this type of block? Do you create other blocks without a problem?
2. If you create this block, do not you create it? Regardless of what code you insert?
 
Best regards
Robert

Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 05 May 2019 - 08:42 PM #3

 

Hello

 

1. Is there a problem when creating this type of block? Do you create other blocks without a problem?
2. If you create this block, do not you create it? Regardless of what code you insert?
 
Best regards
Robert

 

Hi Robert,

Other blocks seem to have similar issues. The funny thing is that IF I WRITE only 2 words, I can save, but If it's a longer line of text or code (just 15 lines) after pressing create it always return from ADMIN area to website front page.

 

It happens when I try to create new HTTP block with smarty support.... I think if this is solved the other blocks will work too.

No matter what code I add short or long..same error happen every time.

 

Regards,

Tapio


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 05 May 2019 - 08:49 PM #4

Hello Tapio

 

Check php variable max_input_vars (Administration->Log->Php information) and increase it.

 

 

Best regards

Robert


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 05 May 2019 - 09:17 PM #5

Hi Robert,

 

At the moment the setting of max_input_var is 10000. I think this was on of those which was already increased before.

I try higher value


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 05 May 2019 - 09:20 PM #6

Hello Tapio

 

Do you have a php version 7.1 or higher?

 

Best regards

Robert.


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 05 May 2019 - 09:22 PM #7

Local Value is 10000 but Master Value is 100000


Hello Tapio

 

Do you have a php version 7.1 or higher?

 

Best regards

Robert.

Hi Robert,

 

I use 7.0 version


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 05 May 2019 - 09:33 PM #8

Even after I changed the local value from 10000 to 100000...the error still remains the same. 


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 06 May 2019 - 05:25 AM #9

Pay attention to the post_max_size setting on the server


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 06 May 2019 - 07:09 AM #10

Pay attention to the post_max_size setting on the server

 

hi. I have  post_max_size    1024M at the moment. Should it still be higher than that? 


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 06 May 2019 - 01:43 PM #11

hi. I have  post_max_size    1024M at the moment. Should it still be higher than that? 

 

No, it is ok. Try to temporary disable 3rd party addons and check the result


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 06 May 2019 - 07:11 PM #12

No, it is ok. Try to temporary disable 3rd party addons and check the result

 

I'll try that. I just need to schedule good timing for it while all sites are active. If it's caused by 3rd party addon. Is there any log to see any error about it? It's going to be painful job to go through all 3rd party addons :)


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 06 May 2019 - 07:23 PM #13

Hello TTapio

 

Based on the names of addons and their descriptions you should try to estimate which addon can cause this error and try to disable it.

 

Best regards

Robert


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 07 May 2019 - 05:05 PM #14

Hello TTapio

 

Based on the names of addons and their descriptions you should try to estimate which addon can cause this error and try to disable it.

 

Best regards

Robert

 

Hi Robert,

 

Thanks for the info. I'll try to figure out first the ones which may cause this problem. I was thinking that I cannot be the only one with this kind of problem. I didn't find anywhere in CS Forum or in other forums about this kind of error.


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 07 May 2019 - 07:34 PM #15

All 3rd party addons disabled and problem still exist. What I am missing at server? At the time when I installed first time I had all settings ok but adding pages and text had same issue. If I add like one sentence to page, it will be saved after created. If I add more text , lets say 20 lines it returns to website front page.

 

Blocks the same issue now. I cannot add code in it, maybe just one line and it saves ok but if more then it returns from admin area direct to website front page????? I am totally clueless where to look now. 


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 07 May 2019 - 08:36 PM #16

Hello TTapio

 

Do you have access to the web server logs?

 

Best regards

Robert.


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 07 May 2019 - 11:10 PM #17

Hello TTapio

 

Do you have access to the web server logs?

 

Best regards

Robert.

 

Hi Robert,

 

Yes I have. What should I try to find from server logs? I tried to attach small 14mb video but looks like I cannot upload such to forum.


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 08 May 2019 - 05:04 AM #18

In the config.local.php try to temporary replace

'anti_csrf' => true,

with

'anti_csrf' => false,

Then clear cache and check the result


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • soft-solid
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 10
  • 906 posts

Posted 08 May 2019 - 08:52 AM #19

Hello TTapio

 

You can try  "tail -f /path/to/log/serwer/www"  if you have access to logs from the console. You can see what is being logged in when you perform the operation.

 

Best regards

Robert


Team of SoftSolid
cs-cart.pl

 
  • TTapio
  • Member
  • Members
  • Join Date: 21-Jun 18
  • 40 posts

Posted 10 May 2019 - 03:41 PM #20

In the config.local.php try to temporary replace

'anti_csrf' => true,

with

'anti_csrf' => false,

Then clear cache and check the result

 

Hi. The setting was =>false already. Tried to put on as well and cleared cache. No change any kind to this problem :( . I've been going through all server requirements multiple times. Nothing is missing but still I think: "Is it some of those settings on server?". I can change all and every setting while I have dedicated server. I've updated several times CS Cart and this very same problem is always around since day one.


* CS-Cart Ultimate 4.11.1 on Dedicated Server

* 28+ Storefronts.......and decreasing...sadly