Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Product Created By Api Can't Be Retrieved But Exists In Db Rate Topic   - - - - -

 
  • judoscott
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 19-Mar 16
  • 93 posts

Posted 01 March 2019 - 04:59 PM #1

I have a weird issue where products created by the API suddenly can't be retrieved via the control panel or the API directly

  1. This is a new issue
  2. My live environment does not have this issue just my test env
  3. I can see the product data in the database on at least two tables.
  4. The products are not included in the API when calling all products.
  5. The products are not included in the API when calling its specific product id
  6. The products are not found when directly going to them via product id in the control panel
  7. The products are not found via search
  8. The products ARE shown to be associated with their vendor on the vendor control panel via the number of products the vendor has. However when you click the vendor products no products are listed.

 

Any thoughts on what could be going wrong here or suggestions on troubleshooting?



 
  • judoscott
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 19-Mar 16
  • 93 posts

Posted 01 March 2019 - 05:45 PM #2

Disregard I found the issue will be submitting a bug report



 
  • judoscott
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 19-Mar 16
  • 93 posts

Posted 01 March 2019 - 06:16 PM #3

In case anyone's interested in the bug report:

https://forum.cs-car...valid-category/