Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Do You Had A Problem After Updating To 4.9.2Sp1 Rate Topic   - - - - -

 
  • iProd4
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 03-Dec 18
  • 2 posts

Posted 03 December 2018 - 12:12 PM #1

Hello everyone,

 

does someone had the same problem as me after updating to 4.9.2.SP1?

 

My comments and reviews stopped wokring!!

Basically when you go to the product page and click on the write a review button goes to 404 error page. Before the update a popgup window was comming up and everything was working fine.

 

Does someone experieced the same situation?

 

Thank you in advance.



 
  • Alt-team
  • CS-Cart Developer
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 18-Jan 11
  • 2651 posts

Posted 04 December 2018 - 10:57 AM #2

Hello everyone,
 
does someone had the same problem as me after updating to 4.9.2.SP1?
 
My comments and reviews stopped wokring!!
Basically when you go to the product page and click on the write a review button goes to 404 error page. Before the update a popgup window was comming up and everything was working fine.
 
Does someone experieced the same situation?
 
Thank you in advance.


Check the third-party add-ons. It's possible there is no compatibility between the updated cs-cart and the extra modules. If yes, contact to developers of the add-on.

ADD-ONS  Web development service  | CS-Cart dedicated developers

Buy MULTIVENDOR - USD 1250 (14% off)   Buy CS-CART LICENCE - USD 345 (13% off)

 Email - manager@alt-team.com | Skype - Altteam    


 
  • iProd4
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 03-Dec 18
  • 2 posts

Posted 28 December 2018 - 12:21 PM #3

Thanks for your replay

 

I did what you suggested but unfortunately there isn't a problem with the third party addons. The issue is somewhere else.

 

Can you suggest where i can investigate the issue deeper as i have to make them work somehow :)

 

Thank you in advance