Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Layouts Blocks Moving Problems Rate Topic   - - - - -

 
  • breezee
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 15-Jan 10
  • 55 posts

Posted 15 April 2018 - 01:34 PM #1

I have a very strange problem. I am editing a layout. When I move any block it doesn't stay behind my mouse but somewhere in the distance. The problem occurs if I am not at the top of the page (if the page is scrolled). The more the scroll the more the shift. See the screenshot where I highlighted where my mouse is and where the block is while I drag and drop it. However, the block moves to my mouse position, not where it appears.

 

The second question about numbers Grid # (span #), that are located below each grid block. What is the difference between them? When I change the width of a grid the Grid # changes correctly and shows the number of columns, but the span # doesn't. See again my screenshot, where the Grid is 3, the span is 6.

The version is the last one 4.7.3.

Attached Thumbnails

  • layouts.jpg


 
  • breezee
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 15-Jan 10
  • 55 posts

Posted 15 April 2018 - 05:37 PM #2

Update.

I more or less understood  about spans and grids values thanks to this post: http://forum.cs-cart...and-spans-v415/

 

But the main problem still exist. I found that it also exist in http://demo.cs-cart.com. So either it is a bug or my computer problem. I tried Chrome, Firefox, IE and Opera and check on 2 different computers. This bug is everywhere.

 

Also noticed another one bug on this page, think they are connected. Sometimes the page is auto scrolled after I open a block settings (gear icon). Can live with it but a little annoying.



 
  • poppedweb
  • Authorized Reseller
  • Members
  • Join Date: 02-Aug 16
  • 373 posts

Posted 16 April 2018 - 05:08 AM #3

Update.

I more or less understood  about spans and grids values thanks to this post: http://forum.cs-cart...and-spans-v415/

 

But the main problem still exist. I found that it also exist in http://demo.cs-cart.com. So either it is a bug or my computer problem. I tried Chrome, Firefox, IE and Opera and check on 2 different computers. This bug is everywhere.

 

Also noticed another one bug on this page, think they are connected. Sometimes the page is auto scrolled after I open a block settings (gear icon). Can live with it but a little annoying.

 

Hello,

 

Perhaps you have a virus / anti-virus on your computer? Anti-viruses are known to change the contents of websites and ungzip pages before the browser gets them.

 

Kind regards,


PoppedWeb | sales@poppedweb.com | https://poppedweb.com
TurnKey Website Design | Add-Ons | Performance Audits | Dedicated Server Management
24/7 Support | Response within an hour (during working hours).