Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't Upgrade From 4.7.2.sp2 - 4.7.3 Rate Topic   - - - - -

 

Posted 07 April 2018 - 05:20 AM #1

I can't upgrade to 4.7.3 from 4.7.2.SP2.

 

It keeps getting stuck and keep showing install process screen with circle keep running.

 

I didn't have any issues updating before and nothing changed on the hosting settings.

 

Any idea on how to upgrade to new version or what's the problem is?



 
  • martfox
  • Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 15-Jan 10
  • 552 posts

Posted 07 April 2018 - 05:39 AM #2

I can't upgrade to 4.7.3 from 4.7.2.SP2.
 
It keeps getting stuck and keep showing install process screen with circle keep running.
 
I didn't have any issues updating before and nothing changed on the hosting settings.
 
Any idea on how to upgrade to new version or what's the problem is?

 
Enable the error log in 'config.php' file. To do that, uncoment the lines 101 and 104 from:


//Uncomment to enable the developer tools: debugger, PHP and SQL loggers, etc.
//define('DEBUG_MODE', true);

//Uncomment to enable error reporting.
//define('DEVELOPMENT', true);
to


//Uncomment to enable the developer tools: debugger, PHP and SQL loggers, etc.
define('DEBUG_MODE', true);

//Uncomment to enable error reporting.
define('DEVELOPMENT', true);

Then try the update again and check the error logs.

CS-Cart with 1 Year FREE Web Hosting | CS-Cart optimized SSD Cloud VPS Servers from €10.00/month
.
VPS SSD Cloud from €10.00 *** Dedicated Servers *** CS-Cart Authorized Reseller and Web Hosting Provider


 

Posted 07 April 2018 - 06:39 AM #3

I found out what was the problem. I disabled the checking files and backup. After that I did the update and it went fine without any problem.

 

I think the backup is causing the problem when I'm updating because of the so many product pictures that I have on the site.

 

Thanks for your help!



 
  • The Tool
  • Been Here Way Too Long Member
  • Members
  • Join Date: 30-Mar 07
  • 3620 posts

Posted 07 April 2018 - 09:17 AM #4

Apparently it was timing out.  That will be a server configuration issue.

 

The backup doesn't backup images.  Just the core files and database.