Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem With Change To Nginx On Plesk Rate Topic   - - - - -

 
  • teosu
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 09-Oct 14
  • 290 posts

Posted 13 February 2018 - 04:32 PM #1

hi i am try change apache to nginx on plesk web server

 

i setup server with this article

http://docs.cs-cart....tall/nginx.html

 

i am getting this erros

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Smarty_Internal_SmartyTemplateCompiler' not found in xxx
httpdocs/app/lib/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php:714 Stack trace: #0
httpdocs/app/lib/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(155): Smarty_Internal_Template->compileTemplateSource() #2
httpdocs/app/Tygh/SmartyEngine/Core.php(76): Smarty_Internal_TemplateBase->fetch('index.tpl', NULL, NULL, Object(Tygh\SmartyEngine\Core), false, true, false) #3
httpdocs/app/functions/fn.control.php(618): Tygh\SmartyEngine\Core->fetch('index.tpl') #4 
httpdocs/admin.php(27): fn_dispatch() #5
httpdocs/app/lib/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 714

whats wrong ? i disable htacces and enable doesnt work please any one can help ?



 
  • poppedweb
  • Authorized Reseller
  • Members
  • Join Date: 02-Aug 16
  • 406 posts

Posted 13 February 2018 - 04:36 PM #2

Hello,

 

Try restarting NGINX / PHP first.

 

Kind regards,


PoppedWeb | sales@poppedweb.com | https://poppedweb.com
TurnKey Website Design | Add-Ons | Performance Audits | Dedicated Server Management
24/7 Support | Response within an hour (during working hours).

 
  • teosu
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 09-Oct 14
  • 290 posts

Posted 13 February 2018 - 05:46 PM #3

Tried alot time

 
  • poppedweb
  • Authorized Reseller
  • Members
  • Join Date: 02-Aug 16
  • 406 posts

Posted 13 February 2018 - 06:03 PM #4

Hello,

 

This requires server-side investigation (I assume you havent done core modifications). I think this might be related to a custom modification of some sorts but I can not investigate because I solely have an error log.

 

I do have one more question, do you happen to have a Windows server?

 

Kind regards,


PoppedWeb | sales@poppedweb.com | https://poppedweb.com
TurnKey Website Design | Add-Ons | Performance Audits | Dedicated Server Management
24/7 Support | Response within an hour (during working hours).

 
  • teosu
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 09-Oct 14
  • 290 posts

Posted 13 February 2018 - 06:23 PM #5

Its centos 7 its work with fastcgi handler without any changes but FPM getting that errors.
Also error logs turn same following errors