Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

4.5.2 Sp2 Shipping Cost Problem. Rate Topic   - - - - -

 
  • n.armonis
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 07-Jul 13
  • 7 posts

Posted 18 April 2017 - 10:55 AM #1

Hi fellow CS.Cart users,

We have upgraded to 4.5.2 SP2 and we have noticed that even though in our Manual Shipping method we have set cost of 3.50EUR, in the order Shipping Cost field it shows 3.00EUR.

 

The most peculiar thing is that the order Total is correct! If you manualy change it to a different value (for example 7.00EUR), it still displays 3.00EUR but the total changes correctly.

 

I think this is a bug and if somebody has figured out a work around, we would appreciate it.

 

Best regards,

Nick



 
  • Beads
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Nov 07
  • 78 posts

Posted 18 April 2017 - 12:25 PM #2

Hi Nick, we have the same problem as you, very annoying

 

looking forward to a solution

 

regards

 

Robyn



 
  • Flow
  • Super Duper and Amazingly Sexy Senior
  • Members
  • Join Date: 13-Oct 10
  • 2260 posts

Posted 18 April 2017 - 12:52 PM #3

Post it here guys: http://forum.cs-cart...ect-1-cs-cart/ 


When life hands you lemons, bring on the Tequila baby!


 
  • n.armonis
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 07-Jul 13
  • 7 posts

Posted 18 April 2017 - 06:53 PM #4

Hi Flow,

Just posted at the Bug Tracker. Please see here:

http://forum.cs-cart.../?verfilter=155

 

Hope we get it solved Robyn!

 

Best regards,

Nick



 

Posted 22 April 2017 - 06:12 PM #5

I have updated to 4.5.2 SP2 and am having this problem also.

 

Look at the screenshots attached. The invoice totals are correct in both cases, but the cost of shipping is showing incorrectly (in one case the shipping should be $1.61 instead of $1.00 and in the other case the shipping should be $2.63 instead of $2.00.

 

Hope this gets fixed soon.

 

Screen Shot 2017-04-22 at 2.08.30 PM.png

Screen Shot 2017-04-22 at 2.08.45 PM.png



 
  • dotell
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 21-Oct 09
  • 211 posts

Posted 28 April 2017 - 11:56 PM #6

I also have this same problem. It seems like it only occurs with paypal though.



 

Posted 29 April 2017 - 12:00 AM #7

I also have this same problem. It seems like it only occurs with paypal though.

 

The fix is in this thread:

 

http://forum.cs-cart.../?verfilter=155



 
  • dotell
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 21-Oct 09
  • 211 posts

Posted 29 April 2017 - 12:52 AM #8

Thanks! Looks like that fixed the problem.



 
  • karrde
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Apr 11
  • 37 posts

Posted 20 June 2017 - 12:54 AM #9

Thanks! Works for me too.