Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Get All Products On Shop Page Rate Topic   - - - - -

 
  • Kuldeep
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 01-Mar 17
  • 13 posts

Posted 17 March 2017 - 12:51 PM #1

Hi,

 

Is there any way to display all products on any page (like shop or products) of cs cart ?

 

 



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19959 posts

Posted 20 March 2017 - 07:19 AM #2

Hi,

 

Is there any way to display all products on any page (like shop or products) of cs cart ?

 

You can use empty search page

index.php?dispatch=products.search&search_performed=Y&items_per_page=99999

GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Kuldeep
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 01-Mar 17
  • 13 posts

Posted 20 March 2017 - 07:57 AM #3

 

You can use empty search page

index.php?dispatch=products.search&search_performed=Y&items_per_page=99999

 

Hi,

 

Thanks for reply.

 

Is there any way to create template or anything for Shop page and get all products there from database ?

 

If yes ?

 

Can you please suggest me How to do that ?



 
  • Lianne-v-O
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 05-Oct 16
  • 66 posts

Posted 22 March 2017 - 03:03 PM #4

I did it for a project making a new category like "All products", then I ticked on that category with every product.



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19959 posts

Posted 23 March 2017 - 06:37 AM #5

Hi,

 

Thanks for reply.

 

Is there any way to create template or anything for Shop page and get all products there from database ?

 

If yes ?

 

Can you please suggest me How to do that ?

 

How many products do you have in the store?


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Kuldeep
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 01-Mar 17
  • 13 posts

Posted 27 March 2017 - 06:55 AM #6

How many products do you have in the store?

Hi eComLabs,

 

For now, i have around 250+ products. But may be in future it will be increased.



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19959 posts

Posted 27 March 2017 - 07:09 AM #7

Hi eComLabs,

 

For now, i have around 250+ products. But may be in future it will be increased.

 

Try the following solution

 

- Create the "All products" CMS page

- Create the "Products" block for the "Pages" layout page

 

set Filling to Newest

set Period to Any date

set Limit to 300

 

- Set the global status of the new block to "Disabled" and enable it to the "All products" page only 

- Check the result


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Kuldeep
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 01-Mar 17
  • 13 posts

Posted 27 March 2017 - 07:21 AM #8

Try the following solution

 

- Create the "All products" CMS page

- Create the "Products" block for the "Pages" layout page

 

set Filling to Newest

set Period to Any date

set Limit to 300

 

- Set the global status of the new block to "Disabled" and enable it to the "All products" page only 

- Check the result

 

Thanks .
I will implement this & Let you know about this.
Once again Thanks.. :-)