Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Embed Video Error: Html Tags Cut Off Because Of Restrictions Inserting Html Tags Rate Topic   - - - - -

 
  • Fossils
  • Member
  • Members
  • Join Date: 18-Aug 16
  • 42 posts

Posted 13 October 2016 - 11:16 AM #1

I am trying to embed a video into a product listing and receive the following error. 

 

NoticeSome HTML tags that you have used were cut off because of the restrictions on inserting HTML tags such as <object>, <iframe>, <embed> and JavaScript code. That's why the content that you've inserted via these tags will not be displayed

 

I would imagine that this is related to some sort of security or configuration setting, but I cannot seem to find the right menu to change things to get the embedded video to work.

 

Any suggestions?

 

thanks!

 

 

Attached Thumbnails

  • notice.PNG


 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3808 posts

Posted 13 October 2016 - 12:51 PM #2

I am trying to embed a video into a product listing and receive the following error. 

 

NoticeSome HTML tags that you have used were cut off because of the restrictions on inserting HTML tags such as <object>, <iframe>, <embed> and JavaScript code. That's why the content that you've inserted via these tags will not be displayed

 

I would imagine that this is related to some sort of security or configuration setting, but I cannot seem to find the right menu to change things to get the embedded video to work.

 

Any suggestions?

 

thanks!

 

You can set the sanitize_user_html option in the config.local.php file to false to change this behavior. Here is the corresponding line:

    'sanitize_user_html' => 'auto',

Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • rmsilver7
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 30-Mar 10
  • 203 posts

Posted 14 October 2016 - 03:27 AM #3

I am running 4.3.9 MVE and I am getting this message every time I save a product and I know for a fact that the descriptions so not have anything other than HTML in them. I have also verified that my config.local.php has always said "false" for the sanitize option. I tried changing it to Auto and True and it made no difference. Suggestions for how to stop the notice? 

'sanitize_user_html' => 'false',

Riika Magnus
Silver-Logic Web & Print Services
http://www.silver-logic.com
(503) 213-3551

I offer Website Design, Management, Hosting and Graphic Design services. I'm located in Portland, OR and have been using CS-Cart since 2009 and doing Website design since 2003. I would love to hear about your next project!

 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3808 posts

Posted 14 October 2016 - 06:16 AM #4

 

I am running 4.3.9 MVE and I am getting this message every time I save a product and I know for a fact that the descriptions so not have anything other than HTML in them. I have also verified that my config.local.php has always said "false" for the sanitize option. I tried changing it to Auto and True and it made no difference. Suggestions for how to stop the notice? 

'sanitize_user_html' => 'false',

 

Please contact us via Customer Help Desk and provide temporary access to your server by clicking on the Add record  link on the Access information page of your Help Desk account so that we could examine the issue.


Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • Fossils
  • Member
  • Members
  • Join Date: 18-Aug 16
  • 42 posts

Posted 14 October 2016 - 08:55 AM #5

I made the change to false and still receive the error when trying to embed video on product pages as well.



 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3808 posts

Posted 14 October 2016 - 12:05 PM #6

I made the change to false and still receive the error when trying to embed video on product pages as well.

 

Please contact us via Customer Help Desk and provide temporary access to your server by clicking on the Add record  link on the Access information page of your Help Desk account so that we could examine the issue.


Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • buging
  • Member
  • Members
  • Join Date: 12-Jan 11
  • 332 posts

Posted 19 December 2016 - 01:35 PM #7

 

I am running 4.3.9 MVE and I am getting this message every time I save a product and I know for a fact that the descriptions so not have anything other than HTML in them. I have also verified that my config.local.php has always said "false" for the sanitize option. I tried changing it to Auto and True and it made no difference. Suggestions for how to stop the notice? 

'sanitize_user_html' => 'false',

 

I just removed the quotes and it started to work fine for me

'sanitize_user_html' => false,