Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Strange Issue On 2In1 Devices After Upgrade To 4.3.8 Rate Topic   - - - - -

 
  • rtsMARK
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 14-Jul 11
  • 8 posts

Posted 19 June 2016 - 03:07 AM #1

Hi there guy.

​I submitted a ticket for this, but after a week, support has told me they cannot replicate the issue and there, for cannot help me.

After upgrading to 4.3.8, it seems that when browsing my store in Chrome and Firefox, the cursor is always in link mode (hand) and not a pointer(arrow). I can still click on links but it is always the hand and not the arrow cursor. This does not happen in the Edge Browser.

 

This only happens on tablets that have a attachable keyboard, i.e.. Surface Pro 3/4 and HP Spectre etc.

Everything appears fine from my desktop and laptop.

 

This also happens to me when I browse the CS Cart Demo store as well.
Can anyone with a Surface Pro or HP Spectre like 2in1 verify this for me.

 

Any help is appreciated

Kind Regards

 



 

Posted 22 July 2016 - 12:37 AM #2

I have the same issue and for some reason it really bugs me. I was almost ready to do a reformat on my pc as it doesn't seem to happen on other pc's.

 

 

Did you download the trial version first?  I'm thinking it may have something to do with that? I've had it ever since I bought the full version.

 

I'm using a Dell laptop.



 

Posted 06 August 2016 - 11:51 PM #3

I guess no body else has this problem? Hard to believe..



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19044 posts

Posted 08 August 2016 - 07:34 AM #4

rtsMARK and scotttoepfer, post this issue to the bug tracker and add comments there
 
 
They should see that several customers experience this issue

GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • E.Qi.Librium
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Sep 09
  • 448 posts

Posted 08 August 2016 - 08:26 AM #5

I have the same problem, opened the issue on bug tracker.


4.3.9  


 
  • E.Qi.Librium
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Sep 09
  • 448 posts

Posted 08 August 2016 - 09:32 AM #6

If anyone needs a quick fix, here it goes how I solved it on my localhost shop:

 

In design/themes/your_theme/css/styles

 

find:

.ty-no-image {
    position: relative;
    display: block;
    border: 1px solid #ebebeb;
    background: #fcfcfc;
    color: #c8c8c8;
    cursor: pointer;
 
And replace this last sentence with:
 
 cursor: default;
 
 
Then, find:
.touchevents body {
    cursor: pointer;
And replace it with:
.touchevents body {
    cursor: default;
 
It worked for me. ;)

4.3.9  


 
  • imac
  • Head of Product
  • CS-Cart Architects
  • Join Date: 22-Nov 05
  • 2046 posts

Posted 10 August 2016 - 08:17 AM #7

 

If anyone needs a quick fix, here it goes how I solved it on my localhost shop:

 

In design/themes/your_theme/css/styles

 

find:

.ty-no-image {
    position: relative;
    display: block;
    border: 1px solid #ebebeb;
    background: #fcfcfc;
    color: #c8c8c8;
    cursor: pointer;
 
And replace this last sentence with:
 
 cursor: default;
 
 
Then, find:
.touchevents body {
    cursor: pointer;
And replace it with:
.touchevents body {
    cursor: default;
 
It worked for me. ;)

 

Thank you for posting fix here.

Can you please also attach the link to the bug here.


Ilya Makarov,
CS-Cart Architect Team
Suggest and vote for new features | Report a bug

 
  • E.Qi.Librium
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Sep 09
  • 448 posts

Posted 10 August 2016 - 11:29 AM #8

Shure, bug tracker link: http://forum.cs-cart...a-pointerarrow/


4.3.9