Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Show Row Numbers On Orders List Rate Topic   - - - - -

 
  • fleaffair
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 11-Jun 14
  • 537 posts

Posted 21 November 2015 - 08:48 PM #1

Can we show a row number on the orders page sometimes we need to see how many total rows are there for a certain filter on orders but then it has to be counted manually ?


Warm Regards,
Admin | MVE: 4.2.4

 
  • galtinbaeva
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 06-Dec 13
  • 3628 posts

Posted 23 November 2015 - 08:26 AM #2

Only if you modify the 'design/backend/templates/common/pagination.tpl' file.

 

Move the {/if} from line 64 to line 50 (in CS-Cart version 4.3.4). This {/if} should be located before the '{if $pagination.total_items}' line


Simtech Development | sales@simtechdev.com | www.simtechdev.com
CERTIFIED CS-CART PARTNER | LICENSES | DEVELOPMENT | ADD-ONS | DESIGN | UPGRADE

Google Analytics Enhanced Ecommerce - get advanced ecommerce analytics


 
  • galtinbaeva
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 06-Dec 13
  • 3628 posts

Posted 23 November 2015 - 08:27 AM #3

the same for version 4.2.4 (if it is your actual version)


Simtech Development | sales@simtechdev.com | www.simtechdev.com
CERTIFIED CS-CART PARTNER | LICENSES | DEVELOPMENT | ADD-ONS | DESIGN | UPGRADE

Google Analytics Enhanced Ecommerce - get advanced ecommerce analytics


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 22192 posts

Posted 23 November 2015 - 09:43 AM #4

Create the design/backend/templates/addons/my_changes/hooks/orders/totals_stats.pre.tpl file with the following content:

{assign var="pagination" value=$search|fn_generate_pagination}
{if $pagination}
            <tr>
                <td><h4>{__("totall_items")}:</h4></td>
                <td class="price">{$pagination.total_items}</td>
            </tr>
{/if}

Make sure that the My changes module is Active and clear the cache.

 

The amount of orders will be displayed under the list of orders


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • fleaffair
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 11-Jun 14
  • 537 posts

Posted 01 December 2015 - 07:02 PM #5

Works great .. Thanks ecom as always.


Warm Regards,
Admin | MVE: 4.2.4

 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 22192 posts

Posted 02 December 2015 - 09:40 AM #6

Works great .. Thanks ecom as always.

 

You are welcome!


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Darius
  • Douchebag
  • Members
  • Join Date: 20-Apr 08
  • 3541 posts

Posted 03 September 2021 - 10:27 AM #7

Create the design/backend/templates/addons/my_changes/hooks/orders/totals_stats.pre.tpl file with the following content:

{assign var="pagination" value=$search|fn_generate_pagination}
{if $pagination}
            <tr>
                <td><h4>{__("totall_items")}:</h4></td>
                <td class="price">{$pagination.total_items}</td>
            </tr>
{/if}

Make sure that the My changes module is Active and clear the cache.

 

The amount of orders will be displayed under the list of orders

Should above work for 4.12.x ?



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 22192 posts

Posted 03 September 2021 - 02:11 PM #8

I think yes, but it should be tested


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • Darius
  • Douchebag
  • Members
  • Join Date: 20-Apr 08
  • 3541 posts

Posted 04 September 2021 - 06:29 AM #9

I think yes, but it should be tested

Hi, not working for me.



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 22192 posts

Posted 06 September 2021 - 01:19 PM #10

Try to put the following code after first line and check the result

{$pagination|fn_print_r}

GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)