Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Debug Mode Rate Topic   - - - - -

 
  • merchantman
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Oct 13
  • 355 posts

Posted 17 November 2015 - 05:40 PM #1

I'm verifying problems which have appeared after a recent CS-Cart update on a site where the update to 4.3.x from 4.2.4 is the only site change. Should debug mode be automatically available to all admin users or must it be specifically enabled? If so, where does one do so? When logged in as an admin to 4.3.x site I am unable to start debug by submitting a url with the "?debug" request appended to it. I have no trouble starting it using this procedure on the old 4.2.4 version of our site. Thanks in advance for any insights.


Thanks for any insights.


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 21777 posts

Posted 18 November 2015 - 08:38 AM #2

I'm verifying problems which have appeared after a recent CS-Cart update on a site where the update to 4.3.x from 4.2.4 is the only site change. Should debug mode be automatically available to all admin users or must it be specifically enabled? If so, where does one do so? When logged in as an admin to 4.3.x site I am unable to start debug by submitting a url with the "?debug" request appended to it. I have no trouble starting it using this procedure on the old 4.2.4 version of our site. Thanks in advance for any insights.

 

On the demo website (4.3.4), the debug information is displayed for the root admin only. But there is nothing about it in the official documentation:

 

http://docs.cs-cart....s/debugger.html


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • galtinbaeva
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 06-Dec 13
  • 3605 posts

Posted 18 November 2015 - 09:30 AM #3

Please make sure the 'DEBUG_MODE' constant is set to true in config.php file.


Simtech Development | sales@simtechdev.com | www.simtechdev.com
CERTIFIED CS-CART PARTNER | LICENSES | DEVELOPMENT | ADD-ONS | DESIGN | UPGRADE

Google Analytics Enhanced Ecommerce - get advanced ecommerce analytics


 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 21777 posts

Posted 18 November 2015 - 09:39 AM #4

Please make sure the 'DEBUG_MODE' constant is set to true in config.php file.

 

Bad style. Customers can have access to your debug data.


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    Multi-Vendor PLUS           USD 3100 (2775)
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      Multi-Vendor Ultimate       USD 7500 (6000)

 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 12044 posts

Posted 18 November 2015 - 11:28 PM #5

Not if you do something like:

if( $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '123.245.123.456' /* your ip address */ )
  define('DEBUG_MODE', true);

And you should do this in local_conf.php instead of config.local.php.  The file can just be removed when the capability is no longer desired.


EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.