Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Odd Product Page Error. Rate Topic   * * * * * 1 votes

 
  • multiles
  • Member
  • Members
  • Join Date: 08-Jul 15
  • 23 posts

Posted 08 July 2015 - 11:49 PM #1

Posted Image

When I go into the product tab in admin panel, it becomes like this. (the whole page) None of the buttons are functional and when I click 2-7, it becomes normal:

Posted Image

When I try to go back to the first page, it gives me a:
ErrorOops, something went wrong (Internal Server Error). Please try again.



Also, I'm getting this error:
<!--
PHP Fatal Error
Message
Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 72058049 bytes)
Error at
app/lib/vendor/imagine/imagine/lib/Imagine/Gd/Image.php, line: 617
Backtrace
-->

It goes away and comes back every few minutes. I do not know what the problem is.

EDIT: It seems like there is a ghost product in one of my categories I will try to remove it.
I deleted the product within the database and all seems ok now.

CONCLUSION
Uploading a large image ex:5000x5000 causes crashes.

 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 09 July 2015 - 08:52 AM #2

Start from increasing memory limit in the config.local.php file

GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • wjdwndud
  • Member
  • Trial users
  • Join Date: 18-Jun 15
  • 17 posts

Posted 10 July 2015 - 07:38 AM #3

Start from increasing memory limit in the config.local.php file


Yup. I read about that thank you. Also, your team have stopped communicating with me via email (Aleksey Ivanov). It has been a full week since the last response. Can I get the reason why?

 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 10 July 2015 - 07:47 AM #4

Yup. I read about that thank you. Also, your team have stopped communicating with me via email (Aleksey Ivanov). It has been a full week since the last response. Can I get the reason why?


Please PM me your e-mail address. We will check it and back to you ASAP

GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • chriswest
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 11-Mar 10
  • 17 posts

Posted 10 December 2015 - 04:57 PM #5

I had exact same problem. 

 

Another easier solution is to ftp to your images and delete the offending file.  (if you were uploading a image that was too large)  should be easy to fine if you sort by file size or know the name. 

 

I did this and everything immediately starting working. 

 

 



 
  • ahmedatnet
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 20-Dec 15
  • 66 posts

Posted 26 December 2015 - 02:34 AM #6

May be little off topic.

 

I am seeing following errors in product description, features when I check product details. Any idea how to remove these?

 

Mac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0002;5675ad3e;Safari;CE328A54-3B17-4476-948D-5941D45DE1AB

 
Mac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0002;5675ad3e;Safari;CE328A54-3B17-4476-948D-5941D45DE1AB
 
Mac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0002;5675ad3e;Safari;CE328A54-3B17-4476-948D-5941D45DE1AB
 
Mac OS X 2ATTR<<com.apple.quarantineq/0002;5675ad3e;Safari;CE328A54-3B17-4476-948D-5941D45DE1AB


 
  • ahmedatnet
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 20-Dec 15
  • 66 posts

Posted 07 January 2016 - 06:07 AM #7

Please check my answer here:

http://forum.cs-cart...uarantine-error



 
  • dataspotgr
  • Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 04-Sep 13
  • 42 posts

Posted 01 September 2016 - 12:39 PM #8

9r62z8.png

When I go into the product tab in admin panel, it becomes like this. (the whole page) None of the buttons are functional and when I click 2-7, it becomes normal:

2m7uc78.png

When I try to go back to the first page, it gives me a:

ErrorOops, something went wrong (Internal Server Error). Please try again.


Also, I'm getting this error:
<!--
PHP Fatal Error
Message
Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 72058049 bytes)
Error at
app/lib/vendor/imagine/imagine/lib/Imagine/Gd/Image.php, line: 617
Backtrace
-->
It goes away and comes back every few minutes. I do not know what the problem is.

EDIT: It seems like there is a ghost product in one of my categories I will try to remove it.
I deleted the product within the database and all seems ok now.

CONCLUSION
Uploading a large image ex:5000x5000 causes crashes.

 

 

Hello everone,

 

I am seeing exactly the s ame error! I have already increased the memory, clear cache and all these... What do you mean there was a ghost product and how you find it in the Database?

 

Futhermore, I am getting this error too, if I go from one page to another:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

 

I have double checked my images, and are not too big...

 

thanks in advance!



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 01 September 2016 - 01:56 PM #9

Hello everone,

 

I am seeing exactly the s ame error! I have already increased the memory, clear cache and all these... What do you mean there was a ghost product and how you find it in the Database?

 

Futhermore, I am getting this error too, if I go from one page to another:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

 

I have double checked my images, and are not too big...

 

thanks in advance!

 

In the server error log you see error message from app/lib/vendor/imagine/imagine/lib/Imagine/Gd/Image.php? Am I correct?


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • dataspotgr
  • Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 04-Sep 13
  • 42 posts

Posted 01 September 2016 - 01:59 PM #10

In the server error log you see error message from app/lib/vendor/imagine/imagine/lib/Imagine/Gd/Image.php? Am I correct?

 

Yes.. I saw that from error log file, in root folder!



 
  • dataspotgr
  • Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 04-Sep 13
  • 42 posts

Posted 02 September 2016 - 06:33 AM #11

Any suggestions?

I have increase the memory from config file, I have optimized all the images...

When I see the products (10 items per page) the error comes up when I go from 5th to 6th page!



 
  • eComLabs
  • CS-Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 27-Jan 14
  • 19797 posts

Posted 02 September 2016 - 07:10 AM #12

Any suggestions?

I have increase the memory from config file, I have optimized all the images...

When I see the products (10 items per page) the error comes up when I go from 5th to 6th page!

 

It is required to check issue on your server. Looks like big or corrupted image is uploaded for one of products on that page


GET A FREE QUOTE | CS-Cart Add-ons | CS-Cart Licenses | CS-Cart Development | CS-Cart Design | Server Configuration | UniTheme and YOUPI
CS-Cart                USD 345     Multi-Vendor              USD 1250    CS-Cart RU                         24500 руб.
CS-Cart Ultimate  USD 775     CS-Cart + YOUPI      USD 545      CS-Cart RU + UniTheme    36000 руб.


 
  • amrn
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 22-Mar 17
  • 82 posts

Posted 02 October 2017 - 05:08 PM #13

Just to follow up in this thread - this error appears on product details page sometimes and from the context it seems as GD is loaded. Why is that? Shouldn't thumbnails be generated upfront (I have such a setting)? 

Or maybe GD is called to resize only if thumnbail doesn't exist? And it can't exist for huge images that always blow up the mem limit?

 

Thanks!