Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Vivashop - Your Ultimate Responsive Cs-Cart Theme Rate Topic   * * * * * 4 votes

 
  • TBOTECH
  • Member
  • Members
  • Join Date: 17-Oct 10
  • 136 posts

Posted 01 September 2017 - 09:32 PM #141

Is there a demo of the admin area?  I messed up the header area of my site and need to redo the layouts.  However, the layouts are not doing what I want them to do.  My Icon menu won't show the last menu without going underneath what's already there.  Might need info on the user defined css class for the items.  And I can't get the right Cart option to show up on the right of the search box.

 

*I installed a new cs-cart in a separate folder and installed the theme and was able to look back and forth that way.


Edited by TBOTECH, 02 September 2017 - 04:40 PM.


 
  • arcsales
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 06-Aug 17
  • 8 posts

Posted 01 September 2017 - 09:49 PM #142

Dear arcsales,

 

Thank you for your message. Simtech already started to make their addons compatible with VIVAshop theme. You can get in contact with them for more information regarding the compatibility of their addons with VIVAshop.

 

 

Kind regards,

EnergoThemes

www.energothemes.com

This doesnt seem to be very optimistic :)
I did contact them and they asked me to pay $100 to get 2 icons with tool tip instead of text appearing at the front end. I dont think they do want to integrate the addons to your theme while they can charge such amounts for things like that.
Anyway i will get this done one or an other way. I was just expecting more.
Thanks for your replay :)



 
  • ebritanica
  • Advanced Member
  • Trial users
  • Join Date: 26-May 17
  • 94 posts

Posted 02 October 2017 - 06:23 AM #143

There is no video on youtube how install or update VivaShop.



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 02 October 2017 - 07:55 AM #144

Dear ebritanica,
 
Each theme version comes with its own step by step installation and update guide, as more or less steps may be required to be performed in each theme version. So, a different theme version may have slightly different installing/updating instructions.
 
All you need to do is to simply follow the corresponding guide for your version of the theme.
 
 
Kind regards,
EnergoThemes

 


Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • sok777
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jun 11
  • 381 posts

Posted 15 October 2017 - 08:10 AM #145

hi,

 

does your theme dropdown menu works on mouse over or only on click (firefox 56 and chrome)?



 
  • Takestock
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Nov 13
  • 482 posts

Posted 15 October 2017 - 02:06 PM #146

hi,

 

does your theme dropdown menu works on mouse over or only on click (firefox 56 and chrome)?

Mouse over,  https://cscartdemo.e...op/?s_layout=11

 

You can set the menu to be expanded on load or not.

 

Link is to the demos on there site.

 

Alan



 
  • sok777
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jun 11
  • 381 posts

Posted 15 October 2017 - 04:32 PM #147

I saw there demo site but it does not answer the question (independently if the menu is expanded or not). I mean If the mouse is over the menu does not dropdown automatically, you have to click every time and it is not convenient. That is why I wonder if you can switch on menu to dropdown on mouse over.



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 16 October 2017 - 10:34 AM #148

I saw there demo site but it does not answer the question (independently if the menu is expanded or not). I mean If the mouse is over the menu does not dropdown automatically, you have to click every time and it is not convenient. That is why I wonder if you can switch on menu to dropdown on mouse over.

 

Dear sok777,
 
Thank you for your message. The menu is designed to open either on click for touch enabled devices or on hover for non-touch devices.
 
 
Kind regards,
EnergoThemes
 

Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • sok777
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jun 11
  • 381 posts

Posted 16 October 2017 - 10:43 AM #149

Hello,

 

I checked again your demo store for example https://cscartdemo.e...op/?s_layout=13 but it does not work on hover on desktop version.

 

regards



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 16 October 2017 - 11:07 AM #150

Hello,
 
I checked again your demo store for example https://cscartdemo.e...op/?s_layout=13 but it does not work on hover on desktop version.
 
regards


Dear sok777,

Thank you for your reply. Please provide information regarding your browser (name and version), operating system (name and version), screen resolution, as well as any additional relevant details of your device so that we may investigate and try to recreate this situation. Thank you!

 

 

Kind regards,
EnergoThemes
www.energothemes.com


Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • sok777
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jun 11
  • 381 posts

Posted 16 October 2017 - 12:04 PM #151

I doube checked and it works on over in Explorer

 

But it does not work in

 

Firefox 56.0.1 (64bit)

Chrome Versión 61.0.3163.100 (Build oficial) (64 bits)

 

tested on

OS Windows 10 Home (64bit)

screen 1600x900



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 16 October 2017 - 12:42 PM #152

I doube checked and it works on over in Explorer

 

But it does not work in

 

Firefox 56.0.1 (64bit)

Chrome Versión 61.0.3163.100 (Build oficial) (64 bits)

 

tested on

OS Windows 10 Home (64bit)

screen 1600x900

 

Dear sok777,
 
Thank you for the details. We have verified with both Firefox and Chrome (the same version as yours) on a desktop without touch, with the screen resolution set to 1600 x 900 on Windows 10 and the menu opens correctly on mouse hover. 
 
The fact that it does work for you using IE might suggest that you have some third party browser plugins installed on Firefox/Chrome that prevent the correct execution of the JavaScript code on the page. Please temporarily disable any third party browser plugin, clear your browser cache and check again.
 
 
Kind regards,
EnergoThemes
www.energothemes.com

Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • ebritanica
  • Advanced Member
  • Trial users
  • Join Date: 26-May 17
  • 94 posts

Posted 17 October 2017 - 06:28 AM #153

How to show for products in storefront that they are 

if the product is not available, show note, like available: on demand.

I hope this option is available in VivaShop, but not enabled.

Thank you.

 

4229bd614a.jpg



 
  • sok777
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jun 11
  • 381 posts

Posted 17 October 2017 - 09:26 AM #154

 

Dear sok777,
 
Thank you for the details. We have verified with both Firefox and Chrome (the same version as yours) on a desktop without touch, with the screen resolution set to 1600 x 900 on Windows 10 and the menu opens correctly on mouse hover. 
 
The fact that it does work for you using IE might suggest that you have some third party browser plugins installed on Firefox/Chrome that prevent the correct execution of the JavaScript code on the page. Please temporarily disable any third party browser plugin, clear your browser cache and check again.
 
 
Kind regards,
EnergoThemes
www.energothemes.com

 

 

I do not have any 3d party plugins but my desktop screen is a touch screen as well, can it provoke this issue?



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 17 October 2017 - 09:39 AM #155

I do not have any 3d party plugins but my desktop screen is a touch screen as well, can it provoke this issue?

 

Dear sok777,

 

Yes, it can. Like we have already mentioned right in our first reply: "The menu is designed to open either on click for touch enabled devices or on hover for non-touch devices".

 

 

Kind regards,
EnergoThemes
www.energothemes.com


Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 17 October 2017 - 09:40 AM #156

How to show for products in storefront that they are 

if the product is not available, show note, like available: on demand.

I hope this option is available in VivaShop, but not enabled.

Thank you.

 

 

 

Dear ebritanica,
 
The stock options are part of the CS-Cart core functionality, not part of a theme. You may see the out of stock options in the CS-Cart documentation available HERE
 
Additional out of stock functionalities, like the "available on demand" feature, may only be achieved through a custom addon.
 
 
Kind regards,
EnergoThemes

Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • ebritanica
  • Advanced Member
  • Trial users
  • Join Date: 26-May 17
  • 94 posts

Posted 17 October 2017 - 09:56 AM #157

How to show for products in storefront that they are 

if the product is not available, show note, like available: on demand.

I hope this option is available in VivaShop, but not enabled.

Thank you.

 

 

 

Solved.

 

there is many conditions affecting the display show this note

 

My simple solution:

 

hook/products/product_amount.post.tpl in custom addon:

<!-- show_on_demand module = start = tpl hook source code from cscart 4.6.2 -->
{if $show_product_amount && $product.is_edp != "Y" && $settings.General.inventory_tracking == "Y"}
    <div class="cm-reload-{$obj_prefix}{$obj_id} stock-wrap" id="product_amount_update_{$obj_prefix}{$obj_id}">
        <input type="hidden" name="appearance[show_product_amount]" value="{$show_product_amount}" />
        {if !$product.hide_stock_info}
            {if $settings.Appearance.in_stock_field == "Y"}
                {if $product.tracking != "ProductTracking::DO_NOT_TRACK"|enum}
                    {if $details_page && ($product_amount <= 0)}
                    <div class="ty-control-group product-list-field">
                        <label class="ty-control-group__label">{__("availability")}:</label>
                        <span class="ty-qty-out-of-stock ty-control-group__item" id="out_of_stock_info_{$obj_prefix}{$obj_id}">{$out_of_stock_text}</span>
                    </div>
                    {/if}
                {/if}
            {/if}
        {/if}
    <!--product_amount_update_{$obj_prefix}{$obj_id}--></div>
{/if}
<!-- show_on_demand module = end = tpl hook source code from cscart 4.6.2 -->

Why this solution is not perfect in my opinion?

Because other code with "else if"  in /design/themes/responsive/templates/views/products/components/product_amount.post.tpl

not taken into account.

 

But my situation it successfull works.



 

Posted 07 November 2017 - 06:08 AM #158

Please give a hint how to hide button arrow scroll-up



 
  • energothemes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Aug 13
  • 170 posts

Posted 07 November 2017 - 10:47 AM #159

Please give a hint how to hide button arrow scroll-up

 
Dear Константин,
 
The theme already comes with the option to hide the Scroll Up button should you wish so. You also have the options to position it to the right or to the left.
 
Therefore, please access the Theme Editor and choose Off from the Scroll up button dropdown, then click on the Save button in order to save your setting. Please see the image below. 
 
 
Kind regards,
EnergoThemes
 
scroll-to-top.jpg

Professional CS-Cart Themes and Add-ons by EnergoThemes

 
  • CutRiteFX
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 02-Jun 08
  • 431 posts

Posted 09 November 2017 - 04:36 AM #160

Facebook store option is no longer working

 

This was not working when I first purchased it. I contacted you guys and you said you had to fix some code. After the update to 216 it has not worked since then. I just see the animation loading.
 
Do I have to purchase more support time to get this fixed.
 
Please advise.

CS-Cart 4.7.4