Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Shop By Price Rate Topic   - - - - -

 
  • roban
  • Senior Member
  • Moderators
  • Join Date: 23-Oct 06
  • 1132 posts

Posted 03 October 2008 - 12:00 PM #21

your side boxes template should be named price_ranges.tpl not price.tpl

 
  • pianofo
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 29-Nov 07
  • 17 posts

Posted 03 October 2008 - 12:53 PM #22

I only used different name of tpl but it calling right in step 4 >>

4. On /skins/YOURSKIN/customer/main.tpl, after {**[/ADDONS_DATA]**} (around line 27) add the following line

{include file="side_boxes/price.tpl"}

 
  • roban
  • Senior Member
  • Moderators
  • Join Date: 23-Oct 06
  • 1132 posts

Posted 04 October 2008 - 09:08 AM #23

Can you post the last part of your init.php

 
  • kobiadato
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 07
  • 282 posts

Posted 25 November 2008 - 09:41 AM #24

Hi. I get this error in my site after install this:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/trancei1/public_html/adultnbeyond.com/init.php on line 269

any ideas?

this is the last section of the init.php:

$smarty_mail->assign('image_index', $image_index);

if (defined('AJAX_REQUEST')) {
$ajax->assign('update_vars', array('redirect_url' => $current_url, 'page' => $page));
}

$smarty->assign('price_ranges',
array(
"1"=>"20",
"20"=>"50",
"50"=>"100",
"100"=>"200",
"200"=>"400"
"400"=>"900"
));

?>

thanks
Kobi Adato

Very soon
www.adultnbeyond.com

FaceBook

http://www.facebook....hp?id=584763149

 
  • kobiadato
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Apr 07
  • 282 posts

Posted 25 November 2008 - 09:45 AM #25

Ok i fixed it but when i mouse over it its not like the color of the rest of my boxes. where can i change that?
look in HERE
Kobi Adato

Very soon
www.adultnbeyond.com

FaceBook

http://www.facebook....hp?id=584763149

 
  • trice5959
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 09-Feb 11
  • 6 posts

Posted 11 April 2011 - 07:27 AM #26

the changes I added to the end of the init.php file shows up on my site across the top, whats up with that?