Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

SSL issues with CS Cart Rate Topic   - - - - -

 

Posted 03 February 2013 - 11:45 PM #1

Hello, i am having an issue with the SSL installation on my CS Cart
we use Parallels 11.0.9

we installed our certificate and it seems to be function but some odd things are happening.

Everything on our end looks to be done proper
the only thing that seems to be an issue is that for some reason the certificate thinks the website is parallels instead of our website of www.poolsuppliescanada.ca has anybody encountered this or have a solution?

Greg Laver

Attached Thumbnails

  • SSL.JPG
  • SSLwhynopadlock.JPG


 

Posted 03 February 2013 - 11:49 PM #2

using Digi cert the site comes up as function properly
http://www.digicert.com/help/
i used
https://www.poolsupp...ore_closed.html

 
  • StellarBytes
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Aug 11
  • 1807 posts

Posted 04 February 2013 - 12:16 AM #3

I'm confused, did you fix the problem?
Hire StellarBytes for CS-Cart Design & Development Services

 

Posted 04 February 2013 - 12:23 AM #4

I'm confused, did you fix the problem?


no the problem is not fixed every resource i use is showing different results some say its working some say it is not.

Greg Laver

 
  • Struck
  • Teetering on Genious
  • Members
  • Join Date: 07-Mar 09
  • 2502 posts

Posted 04 February 2013 - 09:30 PM #5

no the problem is not fixed every resource i use is showing different results some say its working some say it is not.

Greg Laver


Hello Greg,

If it helps, I am getting a "Certificate Error" while viewing your site in IE7 which is what I was showing you in your other post.

Other than this, your site is looking quite nice!
Cooking with Gas on Version 4.1.2 (But proceeding with caution....)