Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Vendor cant delete assigned category to a product. A Bug? Rate Topic   - - - - -

 
  • Maky
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 16-Nov 11
  • 71 posts

Posted 12 January 2013 - 07:26 PM #1

Hi guys

When vendor creates product and adds into several categories he cant delete any category later.
Is it a bug?

 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3809 posts

Posted 14 January 2013 - 10:20 AM #2

Hello Maky,

Thank you for your message.

It seems to be a minor bug in standard CS-Cart. We have posted the problem description to our Bug Tracker. Our engineers will consider it at the first opportunity. You can subscribe to updates here:

http://forum.cs-cart...y-of-a-product/

Thank you.

---
Pavel Zyukin
CS-Cart Support team

Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • jaytheshop
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 12-Nov 11
  • 54 posts

Posted 01 May 2013 - 08:53 PM #3

Hi,

Has this been solved? I seem to have the same issue with my Vendors.

 
  • curribhoys
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 29-Oct 12
  • 69 posts

Posted 02 May 2013 - 09:23 AM #4

To: cs-cart Team,
Dear All cs-cart Developers,

Please try to give error free system. All of the most issues are small issues only. But you people are missing a lot. Please consider the issues as serious and please do the needful.
Thanks,
Anand

 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3809 posts

Posted 07 May 2013 - 01:36 PM #5

Hello Anand,

Thank you for your message.

I understand your frustration and I want to apologize for all the inconveniences caused by CS-Cart bugs which you experienced. Please let me tell that no software is protected from bugs or any other issues, and CS-Cart is not an exception. However, please let me note that we highly appreciate our clients' opinion on our program product, that is why bug fixing is our top priority.

Also, we often hold a public beta testing when a new major CS-Cart version is going to be released, and we announce a beta version in order that CS-Cart community could be involved in this process to make CS-Cart better. Now you are very welcome to download CS-Cart 4 Beta ( http://forum.cs-cart...569#entry160569 ) and test it. You can even get rewarded for CS-Cart 4 beta testing. More information on this matter you can find in our blog:

http://blog.cs-cart....4-beta-testing/

I rely on your understanding in this matter.

Thank you.

---
Pavel Zyukin
CS-Cart Support team

Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3809 posts

Posted 07 May 2013 - 01:46 PM #6

Hello jaytheshop,

Hi,

Has this been solved? I seem to have the same issue with my Vendors.


Thank you for your message.

The issue has already been resolved, and if you want to get the fix, you can always contact us via Customer Help Desk. Our technical support engineers will be glad to provide you with the bug fix.

Thank you.

---
Pavel Zyukin
CS-Cart Support team

Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation


 
  • jaytheshop
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 12-Nov 11
  • 54 posts

Posted 06 July 2013 - 08:27 PM #7

Can you post the fix here? So all members can get this issue fixed?

 
  • jaytheshop
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 12-Nov 11
  • 54 posts

Posted 11 July 2013 - 04:08 AM #8

Hello jaytheshop,



Thank you for your message.

The issue has already been resolved, and if you want to get the fix, you can always contact us via Customer Help Desk. Our technical support engineers will be glad to provide you with the bug fix.

Thank you.

---
Pavel Zyukin
CS-Cart Support team


Can you post the fix here? So all members can get this issue fixed?