Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

frontend goes to 404 after deploying from development to live server, Admin working fine Rate Topic   - - - - -

 
  • developer
  • Member
  • Members
  • Join Date: 02-Jan 12
  • 42 posts

Posted 20 November 2012 - 07:33 AM #1

We have a site which is working fine on development server. after deploying it to live server, now frontend goes to 404. Admin Panel working fine.

I am using ultimate edition with two stores configured rightnow.

I checked index.php is called, i also checked fn_dispatch() function of core/fn.control.php.
in that file on line No 441 there is -> $view = & Registry::get('view');
if i try to get $view->skin_paths;
its giving, /home/public_html/skins/basic, which is wrong, it’s not taking theme as set in admin.
in devlopment server its taking
/home/public_html/stores/1/skins/[my_theme_name]/customer

anyone have any idea why its not taking theme as set in admin ? :confused:
Any help will be appreciated

 
  • developer
  • Member
  • Members
  • Join Date: 02-Jan 12
  • 42 posts

Posted 20 November 2012 - 11:41 AM #2

anyone ?? :-(

 
  • CS-Cart team
  • CS-Cart support team
  • Moderators
  • Join Date: 04-Apr 11
  • 3810 posts

Posted 20 November 2012 - 11:55 AM #3

Hello developer,

Thank you for your message.

I am sorry to hear that you have experienced this issue. In order that we could tell you the exact cause of this issue it requires examination on your server first. Please contact us via Customer Help Desk and provide temporary access to your server by clicking on the Add record link on the Access information page of your Help Desk account so that we could examine the issue.

Thank you.

---
Pavel Zyukin
CS-Cart Support team

Sincerely yours, CS-Cart Support Team

 

User guide       |  Developer documentation  |  Core API documentation