Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Product Option Image to change Main Product Image Rate Topic   - - - - -

 

Posted 04 August 2012 - 09:50 PM #1

Hi All,

I'm almost neck-deep in CS3.0.2 at the moment and I'm trying to resolve the following:
How can I change the main product image, via clicking on a product option variant image?

The current functionality is allowing the product option change, but not the main image.

Regards,
J.

Attached Thumbnails

  • example_product_modifiers.gif

I've moved on from CS-Cart to WooC******** - If you need anything I can be of little help.

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 04 August 2012 - 09:57 PM #2

It's changing just fine for me.

 

Posted 04 August 2012 - 10:40 PM #3

You are referring to the product image & product option on click?
I've moved on from CS-Cart to WooC******** - If you need anything I can be of little help.

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 04 August 2012 - 11:27 PM #4

Yes when you selec size and or color the image changes to the image for the selected option such as red tshirt.

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4915 posts

Posted 05 August 2012 - 08:38 AM #5

You want the DETAILED image to change when you select the PRODUCT option (or product option image), I seen it on here a while back but cant find it now, I will keep rooting and let you know.
You do mean functionality like this don't you ?

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 
  • Flow
  • Super Duper and Amazingly Sexy Senior
  • Members
  • Join Date: 13-Oct 10
  • 2394 posts

Posted 05 August 2012 - 08:39 AM #6

I was just trying the same thing. Weird stuff.

When life hands you lemons, bring on the Tequila baby!


 
  • Chico
  • Member
  • Trial users
  • Join Date: 01-Jul 12
  • 16 posts

Posted 05 August 2012 - 09:01 AM #7

Hello
instructions for this option can be found at this link:
http://kb.cs-cart.co...on-combinations

Chico

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4915 posts

Posted 05 August 2012 - 09:10 AM #8

Hello
instructions for this option can be found at this link:
http://kb.cs-cart.co...on-combinations

Chico


All that time I spent lookin for this and the a *(&@? newbie comes along......(joke) thanks Chico, just tried it and is good.

john

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 

Posted 06 August 2012 - 11:43 PM #9

Thanks Chico, much appreciated.

@ John, it happens, this I realise - almost 4,000 posts and I couldn't find it in the Knowledge Base :(
I've moved on from CS-Cart to WooC******** - If you need anything I can be of little help.

 

Posted 06 August 2012 - 11:47 PM #10

As it works out, I can create the functionality desired however MUST have inventory checked somewhere.
Not exactly a feature I can use as we build to order, minor disappointment I guess.

Thanks everyone.
I've moved on from CS-Cart to WooC******** - If you need anything I can be of little help.

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4915 posts

Posted 07 August 2012 - 03:44 PM #11

As it works out, I can create the functionality desired however MUST have inventory checked somewhere.
Not exactly a feature I can use as we build to order, minor disappointment I guess.

Thanks everyone.


Me too, we make most to order...why not just have 10,000 in stock...no good to you ?

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 07 August 2012 - 03:51 PM #12

Thats the same thing we had to do was just add a large number to inventory.

 
  • grafman
  • Member
  • Members
  • Join Date: 22-Feb 12
  • 24 posts

Posted 29 January 2013 - 03:51 PM #13

Hi there !!!!
I have setup my product options correctly.
I heve setup my combinations OK.
BUT the thumbnails in one of my options, are cut on the left (see the link provided).
What could be wrong ????

http://agoraseto.gr/...w&product_id=21