Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

v3 ürün filteleri Fiyat aralığı hatası Rate Topic   - - - - -

 
  • AhmetBSD
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 11-Jul 07
  • 6 posts

Posted 27 July 2012 - 09:13 AM #1

v3 icin ürün filtrelerinden fiyat aralığı yapmaya çalışıyorum.
uyguladığım kategoriden sonra boş bir sayfada Error_occurred hatası alıyorum sizce neden olabilir ?

 
  • SaFF
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 01-May 12
  • 10 posts

Posted 27 July 2012 - 12:55 PM #2

Hatanın ayrıntılarını yönetim panelinden "Development Mode) açarak sayfayı yeniden ziyaret edip görebilirsiniz.

 
  • AhmetBSD
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 11-Jul 07
  • 6 posts

Posted 27 July 2012 - 07:22 PM #3

Hatanın ayrıntılarını yönetim panelinden "Development Mode) açarak sayfayı yeniden ziyaret edip görebilirsiniz.


development mode yönetim arayüzünde karşılaştığım bir seçenek değil design mode ve template debug console var ikisinide aktifleştirdiğimde sayfada ilgili kategoriye girdiğimde yine beyazbir sayfa ve yukardaki hatayı vermekte. development mode kısmını göremedim

 
  • SaFF
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 01-May 12
  • 10 posts

Posted 07 August 2012 - 09:48 AM #4

development mode yönetim arayüzünde karşılaştığım bir seçenek değil design mode ve template debug console var ikisinide aktifleştirdiğimde sayfada ilgili kategoriye girdiğimde yine beyazbir sayfa ve yukardaki hatayı vermekte. development mode kısmını göremedim


Yönetim paneline girer girmez en altta göreceksin. Sayfanın dibinde dil ve para birimi seçenekleri ve mağazayı açma kapama seçenekleri ile birlikte.

 
  • AhmetBSD
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 11-Jul 07
  • 6 posts

Posted 17 August 2012 - 10:29 PM #5

Yönetim paneline girer girmez en altta göreceksin. Sayfanın dibinde dil ve para birimi seçenekleri ve mağazayı açma kapama seçenekleri ile birlikte.


teşekkür ederim sorunu bu yolla düzelttim
fakat admin panelinde çıkan sorunlar için bir çözüm varmı?