Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adding Info if the Product is Used New or Refurbished Rate Topic   * * * * * 1 votes

 
  • Questdown
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 09-May 12
  • 4 posts

Posted 26 July 2012 - 03:01 PM #1

Hello,

How Can we add a Option while Adding new Product weather the Product is New Used or Refurbished in CS Cart just Like in Ebay..

I was trying to add this option in Multi vendor but was Unsuccessful..

Please Let me know if anyone can help/ guide!


-Thanks and Regards
Sid

 
  • TVKevin
  • Member
  • Members
  • Join Date: 17-May 12
  • 47 posts

Posted 26 July 2012 - 03:14 PM #2

Create a product feature called 'Product Condition' or similar. Then add variants for New, Used, etc. Make it a global feature and it will be available on every product.

 
  • Questdown
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 09-May 12
  • 4 posts

Posted 19 August 2012 - 07:08 AM #3

@ TVKevin: I tried doing this.. but It's not working..

I think this will add an option for the Customer to Select 2 Variants : New and used and what I want is that in the Product Page the User should see if the Listed Product is New or Used!

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1451 posts

Posted 19 August 2012 - 07:30 AM #4

hi
you can use the free addon product availability from shipping kit if you are not tracking your quantities and you can setup messages to appear to the product as you wish.

if you do track your quantities then this way is not functional. you will need a small custom addon for that.

offcourse all the above are for version 2.2.x

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • kickoff3pm
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Aug 10
  • 682 posts

Posted 19 August 2012 - 08:38 AM #5

I sell used items, and have conditions - http://football4sale...nuary-1964.html

Works for me
http://matchdaymemories.com - Football Memorabilia Via Cs-Cart V3
http://www.outadwords.com - Free Marketing For You Site.
http://www.alternativestoebay.com - Join The Free Ecommerce Community.

 
  • mardukeme
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 14-May 12
  • 13 posts

Posted 23 August 2012 - 02:20 PM #6

Can anyone help me figure out how to do this on version 3.02? I would like to have the condition listed below the product price on the product details page, not in the tabs below, and not be selectable. It's just there to let the customer know if it new or refurbished.

Thanks,

Marty