Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Free Social Analytics Plugin by AddShoppers Rate Topic   * * * * * 3 votes

 

Posted 31 July 2012 - 04:17 AM #21

Hi AddShoppers,
as I mentioned earlier ("Track Conversions" option is checked) on my admin panel. but the ROI still showing (The ROI section will unlock after you integrate the ROI Tracking app.)
what I am doing wrong ??

you also said that you updated the addon, where should I find the updates?

Thank you


Hi nassmall,

The plugin files attached to the first post in this thread contain the updates. As for the ROI Tracking, is there any way you can do a test order and copy the source of the checkout success page after the order and PM it to me? I'll be able to see if the correct code is showing up.

Thanks!

 
  • nassmall
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-May 08
  • 18 posts

Posted 31 July 2012 - 11:29 PM #22

Hi nassmall,

The plugin files attached to the first post in this thread contain the updates. As for the ROI Tracking, is there any way you can do a test order and copy the source of the checkout success page after the order and PM it to me? I'll be able to see if the correct code is showing up.

Thanks!


Hi,
Yes I can do the test order, let me ask you a silly question what you mean by ( and PM it to me) :-) ?!
Thank you

 

Posted 01 August 2012 - 04:29 PM #23

Hi,
Yes I can do the test order, let me ask you a silly question what you mean by ( and PM it to me) :-) ?!
Thank you


Private message :grin:

Hover over my username and click "Send message".

 
  • Michiel117
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 11-Jun 11
  • 26 posts

Posted 03 August 2012 - 08:34 PM #24

Hi addshoppers, Is there an fix to load the app more faster in because it doesn't looks proffesional that the buttons load in a second later then the whole page

 

Posted 03 August 2012 - 08:40 PM #25

Hi addshoppers, Is there an fix to load the app more faster in because it doesn't looks proffesional that the buttons load in a second later then the whole page


Hi Michiel117,

We're currently working on speeding up our buttons so that they load much faster. They are meant to load asynchronously, after everything else has loaded, so that they don't affect page load times (which helps both user experience and SEO).

 
  • Michiel117
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 11-Jun 11
  • 26 posts

Posted 03 August 2012 - 11:27 PM #26

Thanks for your email for all customers wo want to add buttons larger then 250 characters see below.

create the folder:

/httpdocs/skins/YOUR ACTIVE SKIN/customer/addons/my_changes/hooks/products

create a file named 'view_main_info.override.tpl'

include the following

{if $product}
{assign var="obj_id" value=$product.product_id}
{include file="common_templates/product_data.tpl" product=$product separate_buttons=$separate_buttons|default:true but_role="big" but_text=$lang.add_to_shopping_cart}
{if !$no_images}
<div class="image-border float-left center cm-reload-{$product.product_id}" id="product_images_{$product.product_id}_update">
{include file="views/products/components/product_images.tpl" product=$product show_detailed_link="Y"}
<!--product_images_{$product.product_id}_update--></div>
{/if}

<div class="product-info">
{assign var="form_open" value="form_open_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$form_open}
{if !$hide_title}<h1 class="mainbox-title">{$product.product|unescape}</h1>{/if}
{assign var="rating" value="rating_`$obj_id`"}{$smarty.capture.$rating}
{assign var="sku" value="sku_$obj_id"}{$smarty.capture.$sku}
{assign var="old_price" value="old_price_`$obj_id`"}
{assign var="price" value="price_`$obj_id`"}
{assign var="clean_price" value="clean_price_`$obj_id`"}
{assign var="list_discount" value="list_discount_`$obj_id`"}
{assign var="discount_label" value="discount_label_`$obj_id`"}
<div class="{if $smarty.capture.$old_price|trim || $smarty.capture.$clean_price|trim || $smarty.capture.$list_discount|trim}prices-container {/if}price-wrap clearfix">
{if $smarty.capture.$old_price|trim || $smarty.capture.$clean_price|trim || $smarty.capture.$list_discount|trim}
<div class="float-left product-prices">
{if $smarty.capture.$old_price|trim}{$smarty.capture.$old_price}&nbsp;{/if}
{/if}

{if !$smarty.capture.$old_price|trim || $details_page}<p class="actual-price">{/if}
{$smarty.capture.$price}
{if !$smarty.capture.$old_price|trim || $details_page}</p>{/if}

{if $smarty.capture.$old_price|trim || $smarty.capture.$clean_price|trim || $smarty.capture.$list_discount|trim}
{$smarty.capture.$clean_price}
{$smarty.capture.$list_discount}
</div>
{/if}
{if $show_discount_label && $smarty.capture.$discount_label|trim}
<div class="float-left">
{$smarty.capture.$discount_label}
</div>
{/if}
</div>

{if $capture_options_vs_qty}{capture name="product_options"}{/if}

{assign var="product_amount" value="product_amount_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$product_amount}

{assign var="product_options" value="product_options_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$product_options}

{assign var="advanced_options" value="advanced_options_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$advanced_options}
{if $capture_options_vs_qty}{/capture}{/if}

{assign var="min_qty" value="min_qty_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$min_qty}

{assign var="product_edp" value="product_edp_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$product_edp}
{if $show_descr}
{assign var="prod_descr" value="prod_descr_`$obj_id`"}
<h2 class="description-title">{$lang.description}</h2>
<p class="product-description">{$smarty.capture.$prod_descr}</p>
{/if}
{if $capture_buttons}{capture name="buttons"}{/if}
<div class="buttons-container">
{assign var="qty" value="qty_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$qty}
{if $show_details_button}
{include file="buttons/button.tpl" but_href="products.view?product_id=`$product.product_id`" but_text=$lang.view_details but_role="submit"}
{/if}
{assign var="add_to_cart" value="add_to_cart_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$add_to_cart}
{assign var="list_buttons" value="list_buttons_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$list_buttons}
</div>
{if $capture_buttons}{/capture}{/if}
{assign var="form_close" value="form_close_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$form_close}
{if $show_product_tabs}
{include file="views/tabs/components/product_popup_tabs.tpl"}
{$smarty.capture.popupsbox_content}
{/if}

<!-- Addshoppers add-on -->

<div class="share-buttons-multi">
<div class="share-buttons share-buttons-fb-like" data-style="button_count"></div>
<div class="share-buttons share-buttons-tweet" data-style="horizontal"></div>
<div class="share-buttons share-buttons-gplus" data-style="medium_bubble"></div>
<div class="share-buttons share-buttons-panel" data-style="wide_h" data-counter="true" data-oauth="true" data-hover="true"></div>
</div>
<!-- End of addshoppers add-on -->
</div>
{/if}


Past your buttons code which you can find on the addshoppers website between the '<!-- Addshoppers add-on -->' and '<!-- End of addshoppers add-on -->'

clean your cache by visting yourwebsite.com/admin.php?cc

btw: the My_changes addon must be turned on

Regards

Michiel

 
  • Dezigner
  • Member
  • Members
  • Join Date: 12-Oct 09
  • 136 posts

Posted 09 August 2012 - 07:44 AM #27

I have installed addon on my new csc 3, cleared cache but nothing happens...

 

Posted 09 August 2012 - 07:42 PM #28

I have installed addon on my new csc 3, cleared cache but nothing happens...


Hi Dezigner,

What's the URL to your store? I'd like to take a look and see what's going on.

 

Posted 19 August 2012 - 05:14 AM #29

I just have to say that I love this this addon. So easy to install [took 3 min max on V3] and the tracking is amazing. Perfect and instant. Thank you!!

Oh, and the ROI problem goes away after your first order. A test order will make everything look normal in your addshopper admin :]

 
  • Janssen
  • Advanced Member
  • Trial users
  • Join Date: 18-Jul 12
  • 83 posts

Posted 19 August 2012 - 09:37 AM #30

Unfortunately, I have the same issue as Dezigner. Installed everything, cleared cache, refreshed, etc.
I use CSC 3.0.2 Ultimate.

Regards,
JJ

 
  • Flow
  • Super Duper and Amazingly Sexy Senior
  • Members
  • Join Date: 13-Oct 10
  • 2324 posts

Posted 19 August 2012 - 04:55 PM #31

Works great here. Good add-on.. :)

When life hands you lemons, bring on the Tequila baby!


 

Posted 20 August 2012 - 04:12 PM #32

Unfortunately, I have the same issue as Dezigner. Installed everything, cleared cache, refreshed, etc.
I use CSC 3.0.2 Ultimate.

Regards,
JJ


Hi JJ,

Can you PM me your store URL? I'd like to take a look at your site to see what's going on.

 
  • Janssen
  • Advanced Member
  • Trial users
  • Join Date: 18-Jul 12
  • 83 posts

Posted 20 August 2012 - 05:51 PM #33

Hi AddShoppers,

Just send you a PM, but wait.... Suddenly I see images from Social Media everywhere...

It seems to work after all.

Go figure.

Thanks for your response.

JJ

 

Posted 20 August 2012 - 06:12 PM #34

Hi AddShoppers,

Just send you a PM, but wait.... Suddenly I see images from Social Media everywhere...

It seems to work after all.

Go figure.

Thanks for your response.

JJ


Yeah, I'm seeing it too now. Must have needed a couple minutes to update?

Well, please let me know if I can help with anything else.

 
  • crowdhut
  • Newbie
  • Members
  • Join Date: 27-Aug 12
  • 5 posts

Posted 29 August 2012 - 03:02 AM #35

I see what you mean about the buttons disappearing -- we're working on the best way to fix this issue.

Thanks everyone for your interest! Please let me know if I missed anything.


I saw the post above that the buttons disappearing when options are checked was fixed, but I just installed it and am having the same issue. Please choose the option on this listing http://crowdaffiliat...&product_id=317

Any ideas on a fix?

 
  • WebWatch
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 27-Aug 11
  • 66 posts

Posted 29 August 2012 - 07:35 AM #36

Is there anyone who can point out where I can edit to move the Addshopps button to the next row.

Right now it is a bit tight to the right:
Posted Image

I'd like to move it down like this:


Posted Image

How hard can it be ? I tried but failed :-(
This smarty thing still confuse me..

I'd appreciate any hints...

CS-Cart 4.4.3


 

Posted 29 August 2012 - 04:02 PM #37

I saw the post above that the buttons disappearing when options are checked was fixed, but I just installed it and am having the same issue. Please choose the option on this listing http://crowdaffiliat...&product_id=317

Any ideas on a fix?


Hi crowdhut,

Yes, there is a quick fix. I uploaded a new version of the plugin (check the first post) but since you have already installed the plugin, you might just want to make the edit to the file so that you don't have to re-upload and re-install the plugin. PM me if you would rather do this and I'll tell you what to fix.

Is there anyone who can point out where I can edit to move the Addshopps button to the next row.

Right now it is a bit tight to the right:
Posted Image

I'd like to move it down like this:


Posted Image

How hard can it be ? I tried but failed :-(
This smarty thing still confuse me..

I'd appreciate any hints...


Hi WebWatch,

Pop this into your Custom Button Code box under the plugin settings :) :

<br /><div class="share-buttons share-buttons-panel" data-style="medium" data-counter="true" data-oauth="true" data-hover="true"></div>


 
  • WebWatch
  • Advanced Member
  • Members
  • Join Date: 27-Aug 11
  • 66 posts

Posted 30 August 2012 - 11:13 AM #38

Thank you.

I finally got it working. I edited this file, like you said in a post earlier:
/skins/YOUR_ACTIVE_THEME/customer/blocks/product_template/default_template.tpl

Finally! :grin:

CS-Cart 4.4.3


 
  • posto
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Sep 11
  • 160 posts

Posted 30 August 2012 - 12:38 PM #39

when are more language avaiable?
Templates for v3

**see Posto's Templates Tread**

 

Posted 30 August 2012 - 03:05 PM #40

when are more language avaiable?


Coming very soon :). Any specific language you would like to request? We're going to make French, Spanish, Italian, and German available first but we will be adding more after that.