Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can someone PLEASE help with a block question Rate Topic   - - - - -

 

Posted 19 May 2012 - 06:24 PM #1

ok so there is 9000 products on the site. When you go to www.stevenssupplycenter.com you will see warehouses on the left, if you go to one you will see categories in them (sub categories) if you click those it goes to the page but there is NO product. Now if you go to http://stevenssupply...rest-green.html you can SEE and ORDER the product BUT if you go to the warehouse one and new products there is NO product.

What is turned off that needs to be turned on for the product to appear OR can you please tell me whats wrong?

Thanks so much in advance
Steve

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4657 posts

Posted 19 May 2012 - 08:15 PM #2

Strange..
have you got them listed as allocated to a supplier but not got the supplier activated.
Have you checked the box in admin>appearance>general show products from selected sub category?
Have you got them hidden (probably not as they are showing in search results)
And have you turned off the product central block in products pages by accident (design>blocks>product pages, central column. The products are there and showing as you say but just cant be seen cos of the config somewhere

John

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 

Posted 19 May 2012 - 09:38 PM #3

Strange..
have you got them listed as allocated to a supplier but not got the supplier activated.
Have you checked the box in admin>appearance>general show products from selected sub category?
Have you got them hidden (probably not as they are showing in search results)
And have you turned off the product central block in products pages by accident (design>blocks>product pages, central column. The products are there and showing as you say but just cant be seen cos of the config somewhere

John


Yea, cs cart tech's updated some skins and files that was missing from when I downloaded the cart. Everything as far as products is concerned worked great before they messed with it. All the products displayed where they should be BUT then this morning... POOF gone and of course, so is the tech that goffed this up since there in Russia dont ya know.... Anyway, everything in the admin panel looks fine and I even compared it with the demo on cs cart website admin area. I am unsure if its a block but something is diffently not right. You can go to google and see ALL the products, You can click each one and it will take you to that page where you can buy it. You can buy it as well. BUT once you get here, if you decide that you want to leave that page to look around, well then you just entered the twlight zone because the only way you are going to see the products are to backtrack to google and start over OR go to the homepage where I manually entered some products to appear on the front page. Real pain, but I am trying to figure this out before I lose too many customers.. The last tech ticket he answered a question with a question which was nuts as it didnt really need to be answered so it was a waste of the 48+ hour turn around for a response PLUS its the weekend. Anyway, that is what I am up against so any ideas? lol

Thanks

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4657 posts

Posted 19 May 2012 - 10:30 PM #4

best idea foe now perhaps is to tick in adimn>settings general, tick the box "show all products in subcategory" at least this will show all producst in all sub cats from bb guns ect, but underneath "warehouse 1", also you still have "shoppimg cart software and ecommerce solutiosn powered by cs cart" as your page tile.

You should change this in design, blocks>home page and clikc on the little icon at the side of the home page tab them enter your own meta title.

john

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 

Posted 19 May 2012 - 10:37 PM #5

best idea foe now perhaps is to tick in adimn>settings general, tick the box "show all products in subcategory" at least this will show all producst in all sub cats from bb guns ect, but underneath "warehouse 1", also you still have "shoppimg cart software and ecommerce solutiosn powered by cs cart" as your page tile. You should change this in design, blocks>home page and clikc on the little icon at the side of the home page tab them enter your own meta title. john


That is already checked, error corrected, I THINK I changed the page title. Thanks

 

Posted 19 May 2012 - 10:41 PM #6

That is already checked, error corrected, I THINK I changed the page title. Thanks


the error you mentioned.. I STILL have the picture/product problem

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4657 posts

Posted 20 May 2012 - 08:10 AM #7

It could be any number of things really. You probably need someone to have admin access to check thoroughly, have you contacted CS.
Try and add another single product and see what if any differences there are to the products already on the site.

I dont mind taking a look if you wanna give me temp restricted access?

John

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 

Posted 20 May 2012 - 10:46 AM #8

It could be any number of things really. You probably need someone to have admin access to check thoroughly, have you contacted CS.
Try and add another single product and see what if any differences there are to the products already on the site.

I dont mind taking a look if you wanna give me temp restricted access?

John


do I just set up up as another admin? restricted? how do you do that? I really need the help Thanks

 

Posted 20 May 2012 - 10:51 AM #9

tried to send you a messgae and it said you cant have one?

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4657 posts

Posted 20 May 2012 - 12:21 PM #10

not sure why that is, you can mail me john at hivis.co.uk

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 

Posted 20 May 2012 - 12:39 PM #11

not sure why that is, you can mail me john at hivis.co.uk


Sending from steven@stevenssupplycenter.com right now

 

Posted 20 May 2012 - 12:41 PM #12

Sending from steven@stevenssupplycenter.com right now


SENT

SENT


oops sent from my gmail account. (revmarshall18)

 

Posted 20 May 2012 - 04:05 PM #13

not sure why that is, you can mail me john at hivis.co.uk


The member johnbol1 cannot receive any new messages

 

Posted 20 May 2012 - 08:15 PM #14

well after scratching my head for a full day trying the yeng and yang thing.. I came across this below... Now now sure why this is and I THINK this might be the problem. I was in and still am in the trial for another week so not sure if that has any bearing to the product problem which isnt ONLY products but the terms, refund policy, about us ETC pages are blank as well. So it leaves me to believe that they turned off the license 10 days early to try and get you to pay for it already BUT although that would be fine and all... (paying early) Its hard to want to pay for something that STILL doesnt work properly which is why they are working on the issue.. (there just VERY slow)... Anyway, maybe or maybe not... dont know....



The entered license number is disabled. Please contact CS-Cart support team to check your license status.

 
  • colortone
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 31-Jan 10
  • 368 posts

Posted 20 May 2012 - 09:07 PM #15

In your situation, you have 2 options:
1. Export product data, install a fresh copy and import the data back.
2. Revert your store to the default skin, and see if the products are visible again. If so, then try the reddish skin and hopefully it will work since it will use the original from the repository.

Better wait until cs support is back in office (is almost monday in Russia)
Best.

 

Posted 20 May 2012 - 09:37 PM #16

thas a great idea, tommorow if they havent fixed it I will just export the products, delete cs cart off the server, install a fresh copy of community, upload the products again and if everything works then I will update community back to proffesional. That way if it doesnt work im not out of 345. bucks which by the way I could hve sworn when I downloaded the trial the price was 299 hhmmm. anyway we will see what happens in the morning if they fixed it or answered my question with a question again.

 

Posted 21 May 2012 - 05:26 AM #17

SO got cs cart techs answers and they got everything working. Here is what they said...



We investigated the issue further and found out that the problem was caused by the fact that both Quick search and Searhanise add-ons were enabled in your CS-Cart installation. These add-ons cannot work together and we have disabled the Searhanise add-on in your store. After that the products were displayed properly. Please check it.

 

Posted 22 May 2012 - 10:05 PM #18

Does anyone know a SIMPLE way to add facebook like button to the homepage?