Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Free Social Side Slider Addon Rate Topic   * * * * * 1 votes

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 16 April 2012 - 10:10 PM #1

Hi again Fellows,

I have been programming a small addon for a client, and thought to post it in here for free.

It is a side slider for the three most popular Social Networks: Facebook, twitter and Google plus.

It appears on every page on the left side of the screen, as a vertical tab, and when you click on it you get the info from each network, a badge and a like-follow button.

There is also an admin screen for you, to input your username or id and you are ready to go.



See some screenshots.

Attached File  social1.jpg   121.29KB   981 downloads

Attached File  social2.jpg   55.9KB   1142 downloads

Attached File  social3.jpg   126.6KB   921 downloads

Feel free to test it and drop a line if anything goes wrong. It works with 2.1.x and 2.2.x
and works fine in FF, Chrome and ie9.

Attached File  sideslide.zip   9.75KB   278 downloads

Edit 19/4/2012: Did some minor changes to jquery. If you have problems with other Addons that use jquery then try this version.

Edit 8/4/2013 : New version available (ie7/8 compatible more options and social networks) in http://forum.cs-cart...for-cs-cart-v3/


Hope this gets handy !

Cheers Fotis.
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • Flow
  • Super Duper and Amazingly Sexy Senior
  • Members
  • Join Date: 13-Oct 10
  • 2306 posts

Posted 17 April 2012 - 08:07 AM #2

Oh people will love you for this :)

When life hands you lemons, bring on the Tequila baby!


 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 17 April 2012 - 08:57 AM #3

Thanks man,
Right back at you!
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • istanbul
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 23-Jan 10
  • 95 posts

Posted 17 April 2012 - 07:32 PM #4

Hello
Thank you for all Addon
Healthy days
best regards ..
The Lighthouse of Sile
Istanbul TURKEY

Attached Files



 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 17 April 2012 - 09:23 PM #5

Thank you for your kind words.

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • johnbol1
  • Never Re
  • Members
  • Join Date: 23-Feb 10
  • 4656 posts

Posted 17 April 2012 - 09:42 PM #6

Thanks for this Fotis. I uploaded activated in admin/addons cleared site cache and also browser cache but nothing showing on site? strange. Does it matter about the site width in any way.

John

Custom printed hi visibility clothing sale the UK's online hivis safety shop
v4.5.2


 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 17 April 2012 - 09:48 PM #7

No normaly it doesn't matter.

Only one thing might be the problem .

Because this Addon works with bottom hook, if you have another Addon with bottom hook it then , maybe, won't work.

In that case you can rename the file bottom.post.tpl in hooks/index folder to main_content.post.tpl.

Try that , clear again both caches (var/cache and var/compiled/customer) and let me know.

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • globalburo
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Mar 11
  • 138 posts

Posted 18 April 2012 - 09:15 PM #8

Tanks
I uploaded activated in admin/addons cleared site cache and also browser cache but nothing showing on site?
I make rename bottom.post.tpl (bottom.post_new.tpl) but I dont find main_content.post.tpl.
pls help me

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 18 April 2012 - 09:20 PM #9

Hi,

rename the bottom.post.tpl to main_content.post.tpl

But re-download the zip file from the original post, as I did that changes and you dont need to do any of that.

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • JGift
  • Member
  • Members
  • Join Date: 22-Jan 11
  • 97 posts

Posted 19 April 2012 - 02:32 PM #10

Hi,

rename the bottom.post.tpl to main_content.post.tpl

But re-download the zip file from the original post, as I did that changes and you dont need to do any of that.

Fotis


Fotis - you are a true CS CART Legend......

Thanks for all your continued support of the cs-cart community and all the free knowledge you share.

Simon.

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 19 April 2012 - 03:12 PM #11

Hi Simon

thank you for all your kind words. It is a pleasure.
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • globalburo
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Mar 11
  • 138 posts

Posted 20 April 2012 - 06:21 PM #12

Tank you
Now Everything works perfectly fine

 
  • globalburo
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Mar 11
  • 138 posts

Posted 20 April 2012 - 06:33 PM #13

sory my english not good ..
But now another problem
I have ccc banners slideshow adon
When I make active sideslide adon
my ccc banners slideshow imaje dont show
help pls

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 20 April 2012 - 07:02 PM #14

Just add in the begging of the file main_content.post.tpl in skinsYOU SKIN/customer/addons/dvs_side_slide/hooks/index

under


{* $Id: bottom.post.tpl.tpl 7497 2012-04-16 12:50:11Z Dvs.gr $ *}
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

{script src="addons/ccc_banners_slideshow/js/jquery.nivo.slider.pack.js"}

It should do the trick.

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • globalburo
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Mar 11
  • 138 posts

Posted 21 April 2012 - 06:16 PM #15

I think yes
But how make ?

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 25 April 2012 - 09:48 PM #16

You mean what and where?
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller 

 
  • grafman
  • Member
  • Members
  • Join Date: 22-Feb 12
  • 24 posts

Posted 27 April 2012 - 06:03 AM #17

Hey there again.
As one of your best free clients, i downloaded the addon and installed succesfully.
I downoladed the version you provide here and not at your company website. The zip file is somehow corrupted.
I also do not se the slider in my site although is seems to be installed correctly.

 
  • brandonvd
  • is Super Awesome
  • Members
  • Join Date: 19-Dec 06
  • 2633 posts

Posted 27 April 2012 - 06:47 AM #18

@grafman,

Did you use IE to try and download the file from here? IE seems to have issues with attachments on the forum. I just downloaded the file with FF and it unzipped without any problems.

Thanks,

Brandon

 
  • grafman
  • Member
  • Members
  • Join Date: 22-Feb 12
  • 24 posts

Posted 27 April 2012 - 07:06 AM #19

@brandonvd
I used both chrome and FF .
The problem is at the .txt file. I still do not see the slider in my shop. In the addons menu, I see that this is installed correctly !

 
  • dvsgr
  • Senior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 14-Apr 09
  • 1448 posts

Posted 27 April 2012 - 11:19 PM #20

Hi try to clear those two caches..

They get in the way all the time.

But if it is still not viewed then chances are you have another Addon that works with jquery like a fellow had ccc banner.

Pm me your URL to have a look and let you now.

Fotis
Fotis Kourmadas
Cs-Cart Development - Cs-Cart Authorized Reseller