Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FREE Addon: Order History Rate Topic   * * * * * 2 votes

 
  • cheebs
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Dec 07
  • 142 posts

Posted 22 February 2012 - 03:59 AM #21

Nothing in my cs-cart logs, I just enabled logging DB errors and caused the error to occur and it shows the status as changed successfully. Can't find anything in my cPanel logs either. I'll keep looking.. I guess its not a huge deal since it actually changes the order status, but just kind of annoying to get that popup.

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 04:19 AM #22

What version of Csc are you running?

 
  • cheebs
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Dec 07
  • 142 posts

Posted 22 February 2012 - 04:21 AM #23

2.2.4 Professsional

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 04:27 AM #24

I'm running the same version I'm out of ideas
Unless you get any errors in your logs.

Any changes let me know I would
Like for this to be stable add on

 
  • cheebs
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Dec 07
  • 142 posts

Posted 22 February 2012 - 04:30 AM #25

Ok, thanks for the suggestions (and for the free mod!). I searched the forum and also saw you posted something similar here, was that just with the early development for the mod.. or an error in that particular query?

 
  • offex
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 February 2012 - 09:47 AM #26

I have the same problem and it is very annoying. I want you to find a solution for this error.
Sincerely yours,

Jacek R. // BRAUTWELT
www.brautwelt.com

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 03:47 PM #27

Jacek,

Anything in your errors logs in CS-Cart or CPANEL that would help determine the problem?

 
  • offex
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 February 2012 - 04:06 PM #28

Anything in your errors logs in CS-Cart or CPANEL that would help determine the problem?

SoleSurvivor,

CS-Cart Version 2.1.4
I have the same problem as described by "cheebs".

After installing it I got an popup error (in admin area) after changing any order's status.. "oops something went wrong (parseerror)" but it still changed the status successfully.
I uninstalled, removed the addon files from my server, cleared cache (with "&cc" and manually deleting cache files) but I still get the order status error.


I would like to use your addon, but it needs to properly perform their functions.
Sincerely yours,

Jacek R. // BRAUTWELT
www.brautwelt.com

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 04:15 PM #29

Please take a look at your phpMyAdmin or similar tool and let me know do your database tables start with cscart_?

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 04:24 PM #30

I have discovered one issue with the prefix of table names there was a query referring to a table cscart_common_descriptions. If you have installed CSC with a different prefix than cscart that could have been the cause of your issue. I have fixed this and updated orderhistory add on 1.1 in the original post.

 
  • offex
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 February 2012 - 04:24 PM #31

Please take a look at your phpMyAdmin or similar tool and let me know do your database tables start with cscart_?

yes, all the database tables start with cscart_
Sincerely yours,

Jacek R. // BRAUTWELT
www.brautwelt.com

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 04:31 PM #32

Well... everything seems to work just fine for me in CS 224 and CS 3 RC without any modifications to the install. I have installed the add on and changed order statuses without errors.

A few more things to check....

1. Do you have a table cscart_order_status_history in your database?
2. In the admin do you have a Status History tab on your order detail pages?
3. I also mentioned my add on has been programmed to work with "EN" language only. PErhaps this is the problem?

 
  • offex
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 February 2012 - 04:57 PM #33

I do not think that the language "EN" is a problem. I have now reinstalled. Tab "order history" is displayed. On the order page I still get this error. Database "cscasrt_order_status_hisotry"

Notice: Use of undefined constant firstname - assumed 'firstname' in /www/htdocs/w00bf2ab/brautwelt_cscart/addons/order_history/func.php on line 25
Notice: Use of undefined constant lastname - assumed 'lastname' in /www/htdocs/w00bf2ab/brautwelt_cscart/addons/order_history/func.php on line 25
Notice: Use of undefined constant user_login - assumed 'user_login' in /www/htdocs/w00bf2ab/brautwelt_cscart/addons/order_history/func.php on line 25

etc. etc.
Sincerely yours,

Jacek R. // BRAUTWELT
www.brautwelt.com

 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 22 February 2012 - 05:11 PM #34

Sorry I don't understand why the problem would be happening. I'm not having that issue on either of my test servers.

You do have a field firstname, and lastname, and user_login in your cs_cart_users table, correct?

Anyone else have any idea what the problem is? Has anyone else been able to get the add on to work for them?
I saw 60 people downloaded the first version so i assume the rest of you have it working just fine?

 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 11485 posts

Posted 23 February 2012 - 07:16 AM #35

Should "cscasrt_order_status_hisotry" be "cscart_order_status_history"? Looks like a couple of typos in there.
could be that an initial call is failing and hence subsequent lookups in like the users table might fail.....

EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.


 
  • solesurvivor
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Aug 11
  • 745 posts

Posted 23 February 2012 - 10:20 AM #36

I'll check the source but I didn't see any error
In the spelling of the table in the final source code. Did you see something
In the source of the download I offer or just referring to the error the other user typed?

 
  • offex
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jan 10
  • 28 posts

Posted 23 February 2012 - 11:44 AM #37

@tbirnseth
Unfortunately, only a typos!
Sincerely yours,

Jacek R. // BRAUTWELT
www.brautwelt.com

 
  • jegesmaci
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Oct 09
  • 403 posts

Posted 03 April 2012 - 12:45 PM #38

I am getting errors from this addon. Any ideas on how to solve them?

Notice: Use of undefined constant _status_history_group - assumed '_status_history_group' in /main/store/public/addons/order_history/func.php on line 8

Notice: Use of undefined constant _status_history - assumed '_status_history' in /main/store/public/addons/order_history/func.php on line 8

Thanks,

Adam

 
  • jegesmaci
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 05-Oct 09
  • 403 posts

Posted 03 April 2012 - 01:01 PM #39

I updated to the latest and I am still having these problems.

Adam

 
  • tbirnseth
  • CS Cart Expert
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 08-Nov 08
  • 11485 posts

Posted 05 April 2012 - 04:24 AM #40

To clarify @jegesmaci's issue, While verifying some beta-test code at his site,I had turned on "display_errors" in the admin area which produced a large amount of PHP Notices related to undefined constants. Normally these are array indexes that are not in quotes and so they are seen as a constant which is not defined. These in particular are not harmful, but it does mask other notices that can be such as undefined variables, and other programming issues that could result in inconsistent code behavior (i.e.bugs).

I suggested to him that he contact the author to have the code cleaned up since it is the only code that is generating such a large amount of notifications.

A good development practice is to have error_reporting(E_ALL) and ini_set('display_errors', true) in your development area so you can identify and resolve any php issues that you encounter.

EZ Merchant Solutions: Custom (USA based) B2B Development, Consulting, Development and Special Projects (get a quote here).
Commercial addons, payment methods and modifications to meet your business and operations needs.