Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Looking to have auto-watermarking of images? Rate Topic   - - - - -

 
  • zoilodiaz
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 02-Nov 06
  • 8 posts

Posted 21 June 2007 - 06:57 AM #21

how i resolve this alexandros?

 
  • zoilodiaz
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 02-Nov 06
  • 8 posts

Posted 23 June 2007 - 07:15 PM #22

i waiting how i resolve this issues have solution?

 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 24 June 2007 - 09:25 AM #23

i store images on db, is it possible to use something like "gd" to watermark pictures?


Please download the attachment. I changed the code so that it supports images stored in DB as well. As far as I tried it it seems to work ok.

--Backup those 2 files before replacing--
Replace the 2 files (wmark.php on root folder, image.tpl on /skins/YOURSKIN/customer/common_templates) and tell me if it works for you


Alexandros

Attached Files



 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 24 June 2007 - 09:25 AM #24

i waiting how i resolve this issues have solution?


Please check PM

Alexandros

 
  • coder
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jun 07
  • 411 posts

Posted 25 June 2007 - 03:12 AM #25

Please download the attachment. I changed the code so that it supports images stored in DB as well. As far as I tried it it seems to work ok.

--Backup those 2 files before replacing--
Replace the 2 files (wmark.php on root folder, image.tpl on /skins/YOURSKIN/customer/common_templates) and tell me if it works for you


Alexandros


Alexandros.... can you please check the zip file.... cannot un-zip... says corrupted.

Thanks

 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 25 June 2007 - 04:30 AM #26

Alexandros.... can you please check the zip file.... cannot un-zip... says corrupted.

Thanks


I hope this one is ok. Try extracting the zip as well and renaming the included file to wmark.zip

Alexandros

Attached Files



 
  • bobekk
  • Member
  • Members
  • Join Date: 13-Jun 07
  • 70 posts

Posted 25 June 2007 - 09:24 AM #27

Alexandros great job

But can u say what sizes are needed like size of watermark image to work ? i mean when i put 500x500 watermark pic will ur mod can work with that ? and where it will place watermar etc

 
  • Palmtop
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 15-Feb 07
  • 310 posts

Posted 25 June 2007 - 10:01 AM #28

Alexandros.... can you please check the zip file.... cannot un-zip... says corrupted.

Thanks


This happens only with Internet Explorer; if you use Opera download goes fine (this is related to all zipped files in this forum) :)

Francesco

 
  • coder
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jun 07
  • 411 posts

Posted 25 June 2007 - 10:56 AM #29

Script seems to work.... couple of issues

1. The no-image does not show now.... only x
2. Banner ads don't show ... only x
3. replaced image.tpl back..... now no images show.... all with x

Any suggestions?

 
  • coder
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 19-Jun 07
  • 411 posts

Posted 25 June 2007 - 11:36 AM #30

Need some urgent help.....

1. removed wmarkp.php
2. replaced image.tpl to original

No images show on the site.... all with x

when right click on images, they show for ex. http://xxx.com/wmark...th=85&height=85"

why it still adding wmark.php for the image path even though i have deleted the file?

 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 25 June 2007 - 12:48 PM #31

smavtron please check your PM

 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 25 June 2007 - 02:53 PM #32

Thanks to smavtron, I managed to come to a better solution-version. For this to work, you must have 2 watermarks, the small one (wmark.png) and a large one (wmarkb.png). They both have to be on the root folder

Then place the 2 files from the attachment on their destination (wmark.php on root folder, image.tpl on /skins/YOURSKIN/customer/common_templates)

This version leaves the other non-product images intact and as well preserves the no-image image intact as well.

Alexandros

Attached Files



 
  • Palmtop
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 15-Feb 07
  • 310 posts

Posted 25 June 2007 - 05:06 PM #33

I'm trying with this newer version, but I still can't do it work :(

I always see blank images (X).

Regards

 
  • Palmtop
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 15-Feb 07
  • 310 posts

Posted 25 June 2007 - 05:07 PM #34

Need some urgent help.....

1. removed wmarkp.php
2. replaced image.tpl to original

No images show on the site.... all with x

when right click on images, they show for ex. http://xxx.com/wmark...th=85&height=85"

why it still adding wmark.php for the image path even though i have deleted the file?


You have to clean cache from Admin (Cleanup templates cache).

 
  • zardos
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Feb 06
  • 1062 posts

Posted 25 June 2007 - 05:43 PM #35

Does'nt work for me, shows no images even after clearing the cache in admin, will this work with existing images or do you need to upload new ones. I use thickbox so i though it could have been that causing the problem, so i disabled it, but still no images.

 
  • abinop
  • Member
  • Members
  • Join Date: 01-Apr 07
  • 57 posts

Posted 26 June 2007 - 02:31 PM #36

Does'nt work for me, shows no images even after clearing the cache in admin, will this work with existing images or do you need to upload new ones. I use thickbox so i though it could have been that causing the problem, so i disabled it, but still no images.


Thanks to zardos, we managed to fix this problem.

Alexandros

 
  • zardos
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 08-Feb 06
  • 1062 posts

Posted 26 June 2007 - 04:24 PM #37

Thanks to Alexandros the problem was fixed.

Alexandros takes full credit for the fix that he performed, and he did it within an hour, he is excellent with coding.

He has enhanced the the Captcha mod, fixed and enhanced bestsellers, provided watermark mod and made it run with thickbox, and provided us with shop by price, and for FREE

Thank You again Alexandros much appreciated. :D

By the way the problem was with Watermarking images and Thickbox, so if anyone needs this fix, I am sure alexandros will post it.

 
  • zoilodiaz
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 02-Nov 06
  • 8 posts

Posted 27 June 2007 - 09:41 AM #38

i tray and no work to me please i don't now happeng but not work please see
http://www.compreloenlinea.com

 
  • glyndon
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Dec 06
  • 187 posts

Posted 27 June 2007 - 11:37 AM #39

Need some urgent help.....

1. removed wmarkp.php
2. replaced image.tpl to original

No images show on the site.... all with x

when right click on images, they show for ex. http://xxx.com/wmark...th=85&height=85"

why it still adding wmark.php for the image path even though i have deleted the file?


It has done the same thing to mine?

Fortunately, it is just a test store.

 
  • tweaker
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 03-Aug 07
  • 156 posts

Posted 13 October 2007 - 07:15 PM #40

I'm testing your watermark mod on my beta site and I too am getting a blank image. Did you have a fix for this yet or not?