Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Αλλαγή προβολής προϊόντος

 
  • mkam
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 23-Jan 10
  • 28 posts

Posted 20 October 2011 - 04:41 PM #1

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Οταν επιλέγω μια κατηγορία κι εμφανίζονται τα προϊόντα μπορώ μπροστά απο την τιμή να εμφανίσω την λέξη "από";
Οταν έχω ενα προϊόν με πολλές επιλογές βλέπω την τιμη που εχω επιλέξει σαν αρχική. Οπότε με ενδιαφέρει να γράφει πχ. απο 40 ευρω και οχι σκέτη την τιμή.
Μπορει να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

 
  • RM-Design
  • Junior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 20-Jun 10
  • 26 posts

Posted 22 October 2011 - 06:51 AM #2

Καλημέρα,

πας στο skins/(active skin)/customer/blocks/list_templates

επιλέγεις το αρχείο που αντιστοιχεί στον τρόπο εμφάνισης(πχ αν έχει List επιλέγεις products_list.tpl)

Bρίσκεις το <div class="float-left product-prices"> (περίπου σειρά 60)
και το αντικαθιστάς με <div class="float-left product-prices"> {$lang.new_from}

Αποθηκεύεις το αρχείο, πας στο Admin panel, Languages -> Add new language variable, και βάζεις σαν μεταβλητή
το new_from και μετάφραση "Από". Αποθήκευση, καθαρίζεις cache και είσαι έτοιμος.

ΥΓ
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, εγώ σου λέω τον πιο απλό ;)

 
  • mkam
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 23-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 October 2011 - 07:30 AM #3

Καλημέρα,

πας στο skins/(active skin)/customer/blocks/list_templates

επιλέγεις το αρχείο που αντιστοιχεί στον τρόπο εμφάνισης(πχ αν έχει List επιλέγεις products_list.tpl)

Bρίσκεις το <div class="float-left product-prices"> (περίπου σειρά 60)
και το αντικαθιστάς με <div class="float-left product-prices"> {$lang.new_from}

Αποθηκεύεις το αρχείο, πας στο Admin panel, Languages -> Add new language variable, και βάζεις σαν μεταβλητή
το new_from και μετάφραση "Από". Αποθήκευση, καθαρίζεις cache και είσαι έτοιμος.

ΥΓ
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, εγώ σου λέω τον πιο απλό ;)


σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Ανοιγω το αρχείο που μου λες αλλα δεν βλέπω το σημείο που πρεπει να αλλάξω.
Σου παραθέτω το αρχείο να το δεις κι εσυ μηπως δεν βλεπω κατι καλά

{* $Id: products_grid.tpl 11222 2010-11-16 11:53:42Z klerik $ *}

{if $products}

{script src="js/exceptions.js"}

{if !$no_pagination}
{include file="common_templates/pagination.tpl"}
{/if}
{if !$no_sorting}
{include file="views/products/components/sorting.tpl"}
{/if}

{if $products|sizeof < $columns}
{assign var="columns" value=$products|@sizeof}
{/if}
{split data=$products size=$columns|default:"3" assign="splitted_products"}
{math equation="100 / x" x=$columns|default:"3" assign="cell_width"}
{if $item_number == "Y"}
{assign var="cur_number" value=1}
{/if}
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" border="0" class="fixed-layout multicolumns-list">
{foreach from=$splitted_products item="sproducts" name="sprod"}
<tr>
{foreach from=$sproducts item="product" name="sproducts"}
{assign var="obj_id" value=$product.product_id}
{assign var="obj_id_prefix" value="`$obj_prefix``$product.product_id`"}
{include file="common_templates/product_data.tpl" product=$product}
<td class="product-spacer">&nbsp;</td>
<td class="center image-border compact{if !$smarty.foreach.sprod.last} border-bottom{/if}" valign="top" width="{$cell_width}%">
{if $product}
{assign var="form_open" value="form_open_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$form_open}
{hook name="products:product_multicolumns_list"}
<a href="{"products.view?product_id=`$product.product_id`"|fn_url}">{include file="common_templates/image.tpl" obj_id=$obj_id_prefix images=$product.main_pair object_type="product" show_thumbnail="Y" image_width=$settings.Thumbnails.product_lists_thumbnail_width image_height=$settings.Thumbnails.product_lists_thumbnail_height}</a>

<p>
{if $item_number == "Y"}{$cur_number}.&nbsp;{math equation="num + 1" num=$cur_number assign="cur_number"}{/if}{assign var="name" value="name_$obj_id"}{$smarty.capture.$name}
</p>

{assign var="old_price" value="old_price_`$obj_id`"}
{if $smarty.capture.$old_price|trim}{$smarty.capture.$old_price}&nbsp;{/if}

{assign var="price" value="price_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$price}

{assign var="clean_price" value="clean_price_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$clean_price}

<div class="buttons-container">
{assign var="add_to_cart" value="add_to_cart_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$add_to_cart}
</div>
{/hook}
{assign var="form_close" value="form_close_`$obj_id`"}
{$smarty.capture.$form_close}
{/if}
</td>
<td class="product-spacer">&nbsp;</td>
{/foreach}
</tr>
{/foreach}
</table>

{if !$no_pagination}
{include file="common_templates/pagination.tpl"}
{/if}

{/if}

{capture name="mainbox_title"}{$title}{/capture}

 
  • RM-Design
  • Junior Member
  • Authorized Reseller
  • Join Date: 20-Jun 10
  • 26 posts

Posted 22 October 2011 - 08:57 AM #4

Eίναι στο grid list γι αυτό.
Θα πρέπει να βάλεις το {$lang.new_from} πριν το

{assign var="old_price" value="old_price_`$obj_id`"}

 
  • mkam
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 23-Jan 10
  • 28 posts

Posted 22 October 2011 - 09:22 AM #5

Eίναι στο grid list γι αυτό.
Θα πρέπει να βάλεις το {$lang.new_from} πριν το

{assign var="old_price" value="old_price_`$obj_id`"}


είσαι αρχηγός!!! έπαιξε μια χαρα!!!!
ευχαριστωωωωωωωωω!!!!

Edited by mkam, 22 October 2011 - 09:24 AM.