Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

What is combination_hash in the DB? Rate Topic   - - - - -

 
  • spinball
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Jan 10
  • 23 posts

Posted 08 June 2010 - 07:04 PM #1

Trying to figure out what the field "combination_hash" is supposed to represent. Seems like random numbers

 
  • TexasGuy
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Mar 10
  • 546 posts

Posted 08 June 2010 - 07:28 PM #2

Thanks for pointing out the table name, otherwise I would have gone through all of them searching for a field with that name, fun! What can be said, you are a very considerable person.
PM me today for design/coding projects :P

 
  • phazei
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 17-Feb 10
  • 260 posts

Posted 08 June 2010 - 08:04 PM #3

I figured that out once, then I forgot.

It's some unique id based on product options from what I remember. But it changes if you change the order the options are displayed in.
UnicaCool.com - Instant Cool for your home
UnicaWorld.com - Our new blog

 
  • spinball
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 12-Jan 10
  • 23 posts

Posted 08 June 2010 - 11:00 PM #4

Thanks for pointing out the table name, otherwise I would have gone through all of them searching for a field with that name, fun! What can be said, you are a very considerable person.


There's one way to ask and there's one way to be a douche.

 
  • TexasGuy
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 18-Mar 10
  • 546 posts

Posted 08 June 2010 - 11:40 PM #5

Ditto.
PM me today for design/coding projects :P

 
  • phazei
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 17-Feb 10
  • 260 posts

Posted 09 June 2010 - 05:31 PM #6

*is happily amused*
UnicaCool.com - Instant Cool for your home
UnicaWorld.com - Our new blog

 
  • goodget
  • Newbie
  • Trial users
  • Join Date: 03-Dec 12
  • 6 posts

Posted 04 December 2012 - 06:34 PM #7

Hallo to all,

I need more info about this field... how can I create in an external calculation?

I would like to connect my wharehouse db to cscart mysql and I need how to have this value.

anyone knows?

Regards