Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FireFox doesn't like SEF addresses Rate Topic   - - - - -

 
  • arlen
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 25-Sep 06
  • 284 posts

Posted 16 September 2009 - 01:35 AM #1

I'm not a big fan of using mod_rewrite, but I'm doing a little testing.

I have it 'working', sort of. The pages display as anticipated in IE6 & IE8 with the appropriate addresses, but in FF 3.0.14 two things are happening.

1) a \ is added to the address, i.e. http://www.mysite.com\/music/blues.html which causes the page not to display.
2) removing the \ allows the page to display, but it's not finding the styles.css file, nothing is styled at all.

Any idea what's happening here?

<edit> I'm testing 2.08 BTW </edit>
1.3.5 SP4, and stickin' with it till 2.x is finally stable

 
  • kogi
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Aug 07
  • 620 posts

Posted 16 September 2009 - 03:04 AM #2

Are you using a windows apache/php server?
I had that prob using windows.

 
  • arlen
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 25-Sep 06
  • 284 posts

Posted 16 September 2009 - 11:22 AM #3

Yeah, this is a local installation using apache & PHP 5 (WAMP Server) on Windows Media Center (XP).

Did you find any fix?
1.3.5 SP4, and stickin' with it till 2.x is finally stable

 
  • kogi
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 16-Aug 07
  • 620 posts

Posted 16 September 2009 - 11:37 AM #4

Nope, not a clue

 
  • raltri
  • Junior Member
  • Members
  • Join Date: 30-Aug 09
  • 16 posts

Posted 28 October 2009 - 03:09 PM #5

Is fixed in 2.0.9
I submitted a new bug yesterday and they fixed it today!
Windows 2008 / IIS 7.0 / PHP 5.2.11 / CS-Cart 2.0.10