Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

problem with top links (home/catalog/etc) Rate Topic   - - - - -

 
  • briansol
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 29-Jul 09
  • 3 posts

Posted 31 July 2009 - 05:53 AM #1

Hi guys, i'm evaluating CS cart for a client site build.

I'm using the electro theme (as its closest to what the custom template will be). I haven't done much yet.
I installed, and I've turned on SEO links and ran into a problem.

I'm installed in .com/dev/

My top nav is broken.

every link takes me to /dev/catalog/ or /dev/catalog/pagename/ and 403's.

Forbidden

You don't have permission to access /dev/catalog/ on this server.


I have the htaccess rule as supplied with the directory index default scripts in there.

/dev/catalog/catalog.html loads fine.
even clicking the logo (which i assume should take me to root) takes me to /dev/catalog/ and 403's instead of the expected /dev/ homepage

I've verified paths are correct in the setup settings.

I do see the htacces rule for \.catalog./ (from memory, probably not 100%) in there. is this wrong?

Is this a skin issue? i haven't tried any others (as i didn't install any)?

Any help would be advised.

 
  • Wabby
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 27-Jul 09
  • 7 posts

Posted 03 August 2009 - 01:05 PM #2

DirectoryIndex index.html index.php

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
# Some hostings require RewriteBase to be uncommented
# Example:
# Your store url is http://www.yourcompany.com/store/cscart
# So "RewriteBase" should be:
# RewriteBase /store/cscart 
RewriteBase /dev/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . index.php?sef_rewrite=1 [L,QSA]

</IfModule>

Thats what your .htaccess file needs to read like :)

 
  • briansol
  • Junior Member
  • Trial users
  • Join Date: 29-Jul 09
  • 3 posts

Posted 04 August 2009 - 09:56 AM #3

That doesn't work for me either (added the trailing slash to /dev/ in rewrite base).

home loads. /dev
click catalog, loads. /dev/catalog/catalog.html
click home, 403's. /dev/catalog/

i've switched back to the std skin, and still the problem persists, but not it's even worse... home is default, catalog is electro skin. (cache cleared, etc).

i think i've given up on cs cart....