Jump to content

  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked This topic is locked

CS-Cart 1.3.4 RC1 Rate Topic   - - - - -

 
  • zeke
  • Megamind
  • Administrators
  • Join Date: 01-Nov 05
  • 472 posts

Posted 03 October 2006 - 03:42 PM #1

Dear CS-Cart users,

We are proud to announce the release of CS-Cart 1.3.4RC1

IMPORTANT NOTE! PLEASE DO NOT USE THIS VERSION FOR REAL STORES. IT'S FOR TESTING PURPOSES ONLY!

Because we value customer input, we have introduced the following new modules into this release:

1. Affiliate
2. Gift Registry
3. Feature Comparison
4. MaxMind antifraud integration
5. Order Status Manager
6. QuickBooks Export
7. Discussion module
8. SEF Urls

CS-Cart 1.3.4RC1 is integrated with a number of additional payment gateways and shipping services. Among other improvements is the ability to create new order statuses and customer profile fields. Product configurator add-on will be released along with stable CS-Cart version 1.3.4

CS-Cart 1.3.4RC1 is available for downloading from your File Area of our Help Desk system.

IMPORTANT NOTE! PLEASE DO NOT USE THIS VERSION FOR REAL STORES. IT'S FOR TESTING PURPOSES ONLY!

Feel free to use our bug-tracker for posting bugs - http://vb.cs-cart.com/vbugs.php

 
  • snorocket
  • Forum Janitor
  • Members
  • Join Date: 15-Mar 06
  • 2519 posts

Posted 03 October 2006 - 04:05 PM #2

Yea...CS ROCKS !!!
SNOROCKET.COM, Now Accepting PRE-ORDERS:
Customer Service (Helpdesk) Addon for CS-Cart v4.3.1
Quote and Invoicing Addon for CS-Cart v4.3.1

 
  • arlen
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 25-Sep 06
  • 284 posts

Posted 03 October 2006 - 04:38 PM #3

Really glad to see it, I've got high hopes for the new version.

Out of curiosity, does anyone know what the "product configurator " is intended to do?

 
  • taydu
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 24-Jul 06
  • 350 posts

Posted 03 October 2006 - 04:46 PM #4

Yay, CS-Cart Rock.

I just installed and test a little bit with the affiliate option. Is there a way to let the affiliate partner to login and check there status i.e. how much commssion they have make, how man sale etc....?

 
  • Tail's
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Aug 06
  • 260 posts

Posted 03 October 2006 - 04:56 PM #5

I was waiting for a payment module, pay-read, is that with this one?

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 06:38 PM #6

Pay-read is not in the list that I see.
Pimpin' skins since v1.0

 
  • Tail's
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Aug 06
  • 260 posts

Posted 03 October 2006 - 07:20 PM #7

You mean Zekes list of 8 things? Or you have another? I don't even understand half of those 8 things :D

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 07:22 PM #8

No pay-read is not in the list of payment gateways under Credit Card payment types.
Pimpin' skins since v1.0

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 07:24 PM #9

I do NOT see anything about Feature Comparison. Any option settings or how to view it on the customer side.

anybody got any ideas?
Pimpin' skins since v1.0

 
  • Tail's
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Aug 06
  • 260 posts

Posted 03 October 2006 - 07:27 PM #10

not 'payer' or anything similar either? boo hoo :(

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 07:30 PM #11

<option value="6" >2Checkout</option>
<option value="22" >365 Billing</option>
<option value="2" >AuthorizeNet.Aim</option>
<option value="8" >Cardia</option>
<option value="25" >DebiTech</option>
<option value="29" >DPS PX Access</option>
<option value="28" >DPS PX Post</option>
<option value="12" >eNETS</option>
<option value="18" >ePassporte</option>
<option value="21" >eWAY</option>
<option value="19" >eWAY XML</option>
<option value="23" >Google checkout</option>
<option value="13" >HSBC</option>
<option value="24" >iDeal XML</option>
<option value="27" >Innovative</option>
<option value="11" >LinkPoint API</option>
<option value="10" >LinkPoint Connect</option>
<option value="16" >MCPE</option>
<option value="20" >Nochex</option>
<option value="4" >PayPal</option>
<option value="3" >PayPal Pro</option>
<option value="14" >ProtxDirect</option>
<option value="15" >ProtxForm</option>
<option value="9" >ProxyPay3</option>
<option value="26" >ServiRed</option>
<option value="7" >Thaiepay</option>
<option value="30" >Verus</option>
<option value="5" >ViaKlix2</option>
<option value="17" >Yourpay</option>
Pimpin' skins since v1.0

 
  • krur
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 07-Jun 06
  • 114 posts

Posted 03 October 2006 - 07:44 PM #12

yes, i also could not manage to get "feature comparison" in the client side...

i guess we need some manual for all the new features, before start complaining/reporting bugs...
stefano cecere
krur.com - multimedia company
CS-Cart v2.0.12 - italian mods (full translations and data + Banca Sella + Invoices / Fatture)

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 08:13 PM #13

Yea, but 2 bugs already posted.
Pimpin' skins since v1.0

 
  • compernicus
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 24-Mar 06
  • 136 posts

Posted 03 October 2006 - 08:19 PM #14

Regarding the "Feature Comparison" feature, there are a couple of places that you can choose settings.

First, you select whether you want an AJAX version or regular version of the "Add To Compare List" button. This is under Settings -> Dynamic HTML

Second, each product now has a "Feature comparison" checkbox. This needs to be checked to have the button show.

Third, each product has a features section, which I assume must be completed before anything can be compared.

I have run into some problems, however. I have enabled the feature comparison for a few products and added a feature to each. The compare buttons shows on several pages, however, if the ajax button is enabled, when I click on it, it just shows a "Loading" image and nothing ever happens. If I click on the non-AJAX buttons, the page refreshes, but I do not see any comparison list, or any way to access a comparison list.
Eric Stamper

Developing my site and mods with:
CS-Cart 1.3.4 Final
Linux / Apache

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 08:21 PM #15

Discussions per Category. I dont see anywhere users can leave feedback on Category pages.

anybody??
Pimpin' skins since v1.0

 
  • compernicus
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 24-Mar 06
  • 136 posts

Posted 03 October 2006 - 08:36 PM #16

ETI,

I am seeing the same thing. Both the main category and sub category pages do not appear to have a discussion link showing. I have also confirmed Snorocket's bug report of the discussion link not working on the product information pages.

Update: See next couple of posts for more information.
Eric Stamper

Developing my site and mods with:
CS-Cart 1.3.4 Final
Linux / Apache

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 08:46 PM #17

i figured it out. You have to manually set Discusson check box on every category you want.

Then the review box appears.
Pimpin' skins since v1.0

 
  • compernicus
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 24-Mar 06
  • 136 posts

Posted 03 October 2006 - 08:58 PM #18

ETI, I was just going to post that I had found the settings ;)

Just to clarify what you said, each product and category now has a reviews drop-down selection. The products in the demo database appear to be disabled by default. Once you choose one of the enabled options, the discussion link will link to the product reviews section on the product information page. On the category pages, it appears to show a category reviews section.
Eric Stamper

Developing my site and mods with:
CS-Cart 1.3.4 Final
Linux / Apache

 
  • taydu
  • Senior Member
  • Members
  • Join Date: 24-Jul 06
  • 350 posts

Posted 03 October 2006 - 10:39 PM #19

what about affiliate partner??? It's possible to allow affiliate partner to login and see their status??? I check it this morning and I don't see it.

 
  • TonyK
  • Member
  • Members
  • Join Date: 03-Mar 06
  • 1686 posts

Posted 03 October 2006 - 10:43 PM #20

I would try to create an affiliate plan, then create a new login and give that login, Partner status.

Then have the partner login, maybe there is something that appears on his account to view?? Just a guess.
Pimpin' skins since v1.0